У Мережу злили повну карту Кіберпанк 2077 з масою різноманітних активностей

7 грудня 2020, 15:43оновлено 7 грудня 2020, 16:15
Ембарго на огляди гри мають впасти вже сьогодні о 18:00 за Києвом.
Кадр з Cyberpunk 2077
Кадр з Cyberpunk 2077 / CD Projekt RED

Деякі гравці вже активно грають в рольовий бойовик Кіберпанк 2077, отримавши фізичні копії завчасно. Раніше в мережі з'явилися 20 хвилин прологу за Кочівника, а днями хтось сфотографував внутрішньоігрову карту Найт-Сіті з максимальним віддаленням.

Як видно, розробники з CD Projekt Red таки втілили обіцянку зробити світ більш компактним в порівнянні з третім Відьмаком і більш насиченим. Так, зокрема, в кадр потрапили практично всі локації Кіберпанку, за винятком Вестбрука на півночі та частини Пусток.

Що примітно, карта сама по собі не найбільша, проте велика кількість контенту все окупає. Окрім класичних знаків питання, які перекочували з ігрового всесвіту Відьмака, на фото також можна знайти магазини, перукарні та безліч точок "інтересу".

відео дня

Ігрова спільнота, до слова, розділилося в думках. На думку більшості, розробники з CD Projekt Red підготували більш ніж достатньо активностей у відкритому світі, а на повне проходження гри підуть сотні годин, інші ж нарікають на малу кількість побічних завдань, тоді як треті незадоволені тим, що навіть зброя позначається на карті, що спрощує пошук і заважає зануренню у світ гри.

Cyberpunk 2077 - карта світу

У Мережу злили повну карту Кіберпанк 2077 з масою різноманітних активностей
Карта світу Cyberpunk 2077 / Imgur

А перевірити це особисто можна буде вже зовсім скоро – до релізу гри залишилося всього три дні. Кіберпанк 2077 можна буде купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. У майбутньому гра також з'явиться і на консолях наступного покоління – PlayStation 5 і Xbox Series X.

В PS Store гра коштуватиме 1 999 гривень.

  • В магазині Microsoft Store - 1699 гривень;
  • В магазині GOG - 850 гривень;
  • В магазині Steam - 899 гривень;
  • В магазині EGS - 899 гривень.

Раніше розробники підтвердили, що довгоочікуваний рольовий проєкт отримає крос-збереження між консолями різних поколінь – гравці зможуть спокійно почати грати в Кіберпанк 2077 на одному поколінні, а продовжити на іншому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти