Корисні додатки, які стануть в пригоді кожному українцю

5 квітня 2021, 07:42
У даній замітці ми зібрали, на нашу думку, одні з (якщо не самі) корисні додатки, які стануть незамінними помічниками в житті.
Дія
Додатки, які обов'язково стануть вам в пригоді / Дія

Смартфони – незамінна річ, яка стрімко увірвалася у звичне життя кожного українця, а в нинішніх реаліях й поготів.

Помічники в смартфоні – це полегшення побуту, можливість швидко придбати і продати, визначитися з цінами на ліки і продукти, а ще організувати дозвілля.

У даній замітці ми зібрали, на нашу думку, одні з (якщо не самі) корисні додатки, які стануть в пригоді кожному українцю.

відео дня

Tomato - помічник у новому місті

Корисні додатки, які стануть в пригоді кожному українцю

Додаток, який допоможе облаштуватися на перших порах в абсолютно новому місті. У базі даних програми міститься величезна кількість закладів кожного міста України і не тільки.

Завдяки Tomato, пообідати або відпочити в чужому місті не складе ніякого дискомфорту. Доступна фільтрація за типом закладу, середнім чеком і кухнею. Знайти відповідний заклад зможе будь-який користувач на будь-який гаманець.

Однозначно рекомендовано до установки людям, які часто подорожують Україною.

Noww

  • Посилання на сайт застосунку.
Корисні додатки, які стануть в пригоді кожному українцю

Перший в Україні додаток, який поєднує доставку та послуги. Нині працює розділ доставки їжі. Поки що, замовити можна тільки з ресторанів центральної частини Києва і в районі Позняків. Втім, розробники вельми амбітні і працюють над розширенням зони покриття, аби забезпечити послуги по всій столиці.

Крім того, в майбутньому буде доступний інший функціонал, який дозволить замовляти продукти з супермаркетів або інших магазинів. Зокрема магазинів одягу.

"Ліки Контроль" - база препаратів

Корисні додатки, які стануть в пригоді кожному українцю

Програма для перевірки зареєстрованих препаратів, з докладним описом протипоказань, протоколів застосування, фармакологічних дій.

Також можна знайти аналоги ліків. Важливо, що додаток допомагає вберегтися від підробок – він показує, як виглядає оригінальне упакування, яке повинно бути маркування, а також, як виглядає фальсифікат.

"Нова пошта"

Корисні додатки, які стануть в пригоді кожному українцю

Офіційний додаток від вже культової для України системи доставлення. Вкрай якісний програмний продукт, який відкриває весь доступний функціонал служби на вашому смартфоні.

Завдяки додатку, свої посилки можна відстежити на карті, а також оплатити їх з дому. Крім того, додаток дозволяє користувачеві забирати посилки без підтвердження особи документами. Маст-хев.

"Дія"

Корисні додатки, які стануть в пригоді кожному українцю

Активно розвиваючись сервіс, створений в рамках гучної ініціативи "Держава в смартфоні". Додаток, як документ, приймає більшість державних і комерційних установ. Наприклад, коли йдете на пошту, не потрібно брати з собою паспорта – менеджер видасть посилку з документами в додатку.

Додаток активно оновлюється новими фічами, і, можливо, зовсім скоро "Держава в смартфоні" зможе замінити сотні бюрократичних структур.

Costless

Корисні додатки, які стануть в пригоді кожному українцю

Сервіс для порівняння цін в супермаркетах України. Можна порівнювати вартість товарів не тільки у великих мережах маркетів, але і в маленьких магазинчиках, які спеціалізуються на реалізації конкретного виду продукції.

Крім того, можна налаштувати спеціальний фільтр, який покаже чеки з новими цінами і до того ж відсортує точки торгівлі, які територіально знаходяться ближче до користувача. Вкрай зручний додаток для тих, хто бажає економити як час, так і гроші.

OLX.ua

Корисні додатки, які стануть в пригоді кожному українцю

Тут ми вам нічого нового не розповімо. Зручна платформа, завдяки якій можна купити безліч різних речей. При чому, необов'язково б/у. велика кількість інтернет-магазинів користується майданчиком для реалізації своїх товарів. Купити/продати можна буквально будь-який предмет, що робить дану платформу дійсно унікальним інструментом торгівлі.

Раніше маркетплейс додав функціонал безпечної угоди, яка передбачає посередництво сайту в угоді між продавцем і покупцем. Таким чином, покупки стали ще й захищеними. Доставлення можна замовити на відділення Укр та Нової Пошти.

Раніше ми зібрали список обов'язкових речей, які необхідно зробити після покупки нового Android-смартфона.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти