Поки є час: Топ 10-ігор, в яких можна загубитися на сотні годин

20 жовтня 2020, 22:00
Прийшла пора здути пил зі своїх акаунтів в Steam!
Поки є час: Топ 10-ігор, в яких можна загубитися на сотні годин
Топ 10 ігор тривалістю 100 годин

Більшість сучасних ігор проходяться за пару-трійку вечорів, особливо якщо мова про популярні на сьогодні стрілянини. Наприклад, починаючи з Modern Warfare, будь-яка гра в франшизі Call of Duty пробігається за 4 — максимум 6 годин. А платите ви (якщо, звичайно, з торентів не качаєте), причому значні гроші, і, звичайно, хочеться більше вмісту.

Залишається лише один варіант — купувати самобутні проєкти, з акцентом на змістовну сюжетну кампанію і відкритий ігровий світ.

Редакція Главред вибрала Топ-10 ігор, які надовго запам'ятаються і не дадуть занудьгувати, навіть якщо на їх проходження підуть тижні та місяці.

відео дня

Kingdom Come: Deliverance ≈ 120 годин

Kingdom Come: Deliverance
Kingdom Come: Deliverance / Warhorse Studios

Події відеогри відбуваються в часи ворожнечі двох братів за престол Богемії в 1403 році, Вацлава IV та Сигізмунда Люксембурзького, угорського короля, половецькі найманці якого нападають на гірське поселення Скалиця, головне джерело срібла в навколишніх територіях та рідна домівка головного персонажа гри.

Гравцю доведеться відігравати роль сина коваля, Їндржиха (Індрика, Індри, Генріха), який пережив криваву різанину й опісля подій в Скалиці, вступив на службу до лорда Радзига Кобили, очільника руху опору проти вторгнення половців Сигізмунда. Оскільки Індро прагне помститися за вбивство власних батьків, він бере участь у відновленні молодого законного короля Богемії, Вацлава IV, на престол.

Оцінка на Metacritic: 76/100.

Steam | GOG | PS Store | Microsoft Store

Fallout: New Vegas ≈ 120 годин

Fallout: New Vegas
Fallout: New Vegas / Obsidian

Ласкаво просимо в Вегас. Новий Вегас.

Тут вам доведеться заздалегідь копати собі могилу, адже перед смертю хоробрий не вип'є текілу... щоправда то просто квіточки. Вегас — місто мрійників і головорізів, яких сюди послали розсварені між собою організації, щоб остаточно заволодіти цим, як вони кажуть, оазисом посеред пустелі. Це місце, в якому правильна людина з правильною гарматою може зробити багато всякої "работьонкі" на тих чи інших людей, аби не дати якомусь невдасі встати у себе на шляху.

Оцінка на Metacritic: 84/100.

Steam | GOG | PS Store | Microsoft Store

Assassin's Creed: Odyssey ≈ 130 годин

Assassin's Creed: Odyssey
Assassin's Creed: Odyssey / Ubisoft

Пройдіть шлях від ізгоя до живої легенди: рушайте в далеку мандрівку, щоб розкрити таємниці свого минулого і змінити майбутнє Стародавньої Греції. Вас чекає абсолютно нова бойова система і морські подорожі в величезному безшовному світі, який постійно розвивається і реагує на кожну ваше дію.

Оцінка на Metacritic: 87/100.

Steam | EGS | PS Store | Microsoft Store

Dragon Age: Inquisition ≈ 130 годин

Dragon Age: Inquisition / BioWare
Dragon Age: Inquisition / BioWare

Ви — Інквізитор, і вам належить врятувати світ від нього самого... але цей шлях буде вимощений важкими рішеннями. Тедас — земля чвар, сторони не перестають ворогувати один з одним, навіть коли у світ рікою течуть демони. А що ж ви? Ви зі своїм загоном — єдині, хто може утримати весь світ на краю прірви. Вам належить очолити всіх... або загинути.

Оцінка на Metacritic: 89/100.

Steam | EA Play | PS Store | Microsoft Store

METAL Gear Solid V: THE Phantom Pain ≈ 160 годин

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain / Kojima Productions

Через дев'ять років після подій гри "MGSV: GROUND ZEROES" і падіння головної бази "Великий бос" Снейк виходить з коми. На дворі 1984 рік. На тлі холодної війни триває глобальне загострення ядерної кризи. Жадаючи помститися, Снейк створює нову приватну армію і повертається на поле бою в пошуках таємної групи XOF.

Оцінка на Metacritic: 93/100.

Steam | PS Store | Microsoft Store

Red Dead Redemption 2 ≈ 160 годин

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2 / Rockstar Games

Гра RDR2, що отримала понад 175 нагород і 250 вищих оцінок від ігрових видань, — це грандіозна історія про долю бандита Артура Моргана і банди Ван дер Лінде, що біжать від закону через всю Америку на зорі сучасної епохи. Артуру належить вибрати, що для нього важливіше: його власні ідеали або ж вірність людям, які його зростили.

Оцінка на Metacritic: 97/100.

Steam | EGS | PS Store | Microsoft Store

Відьмак 3: Дике полювання ≈ 170 годин

Відьмак 3: Дике Полювання
Відьмак 3 : Дике полювання / CD Projekt RED

Дія гри розгортається в дивовижному чарівному Всесвіту, де будь-яке ваше рішення може спричинити серйозні наслідки. Ви граєте за професійного мисливця на монстрів Геральта з Рівії, якому доручено знайти Дитя призначення у величезному світі, повному торгових міст, піратських островів, небезпечних гірських перевалів і покинутих печер.

Оцінка на Metacritic: 92/100.

Steam | GOG | PS Store | Microsoft Store

The Elder Scrolls V: Skyrim ≈ 220 годин

The Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim / Bethesda

Гравцям належить виступити в ролі Довакіна, Драконорожденного, який з'являється в провінції Скайрім акурат під час повернення легендарних драконів, які, за переказами, збираються зруйнувати світ. Довакіну належить подолати безліч труднощів на шляху до своєї мети — зупинити драконячого повелителя Алдуїна, який готується обвалити свою лють на весь світ.

Оцінка на Metacritic: 94/100.

Steam | PS Store | Microsoft Store

Monster Hunter: World ≈ 320 годин

Monster Hunter: World
Monster Hunter: World / Capcom

Ласкаво просимо в новий світ! Відчуйте себе мисливцем, вбиваючи лютих чудовиськ в киплячій життям екосистемі, де будь-який камінь і будь-яка комашка можуть дати перевагу в бою. Виходьте на мисливство поодинці або в компанії до трьох осіб, створюйте нове спорядження з сировини, видобутого з переможених ворогів, і кидайте виклик найбільшим і небезпечним створінням.

Оцінка на Metacritic: 90/100.

Steam | PS Store | Microsoft Store

Minecraft ≈ ∞

Minecraft
Minecraft / Mojang Studios

Нескінченний відкритий світ, безкраї простори для реалізації фантазії та цікавий мультиплеер зробили так, що чутка про Minecraft розійшлася по всьому світу в найкоротші терміни. Дотепер тисячі людей проводять в цій грі по кілька годин на день, попри те, що вони досконально пройшли її та знають рецепт кожного предмета напам'ять. Зараз хайп навколо Minecraft вщух, але проєкт продовжує свій розвиток, а спільнота навіть не планує закидати цю гру.

Оцінка на Metacritic: 93/100.

PC | iOS | PS Store | Microsoft Store

Раніше ми розповідали про феномен гри Among Us і чому вона стала світовим хітом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти