За версією DxOMark в iPhone 14 Pro Max найкращий в світі екран, а в рейтингу з аудіо він посів дев’яте місце

27 вересня 2022, 13:14
Спеціалісти також високо оцінили зручність користування смартфоном на вулиці у сонячну погоду.
iPhone 14 Pro Max

Мабуть, чимало людей очікують, що покажуть тести камери iPhone 14 Pro Max спеціалістів DxOMark. Тим часом ми вже маємо результати по екрану та звуку. І впевнено можна сказати, що рівних екрану iPhone 14 Pro Max немає — він найкращий у світі на сьогодні. Він отримав максимальну кількість балів — 149 та потрапив на відповідний рейтинг.

Спеціалісти також високо оцінили зручність користування смартфоном на вулиці у сонячну погоду. Його максимальна яскравість становить 2000 кд/кв.м. Також було належно оцінено HDR режим та практично повну відсутність "випадання кадрів" під час гри чи відтворення відео. Якщо з мінусів, то це те, що кольори можуть трохи зеленити, якщо дивитись на екран під певним кутом, це може дещо спотворювати передачу кольору тону шкіри. Проте, це не так помітно неозброєним оком і тому не є критичним мінусом.

Саме за цим показником iPhone 14 Pro Max домінує в рейтингу DxOMark. Варто зазначити, що дві наступні позиції також займають смартфони Apple.

відео дня

Щодо звуку, то взагалі тут теж все досить добре. Як заявляють DxOMark— iPhone 14 Pro Max чудово підійде для прослуховування музики, перегляду відеороликів, для гри, а також для запису концертів, різних шоу та інших голосних звуків. Якщо говорити про мінуси, то сюди можна додати те, що коли слухати музику на максимальній гучності, то вона дещо спотворюється. Також можна спостерігати сильне проникнення фонових шумів під час запису звуку на відкритому повітрі, через що може гірше записатися голос.

Загалом, в аудіорейтингу iPhone 14 Pro Max зайняв дев'яту сходинку, а це нагадаємо, поки найкращий результат смартфону від Apple.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти