Осінні витрати – в Steam проходить наймасштабніший розпродаж року

26 листопада 2020, 10:48оновлено 26 вересня 2023, 17:17
Користувачам пропонують придбати різні ігри за низькими цінами.
Кадр з Death Stranding
Кадр з Death Stranding / Kojima Productions

Сервіс цифрової дистрибуції Steam урочисто оголосив про початок традиційного осіннього розпродажу Steam Autumn Sale, присвячений початку акцій "Чорна П'ятниця" та "Кіберпонеділок" яка триватиме до 20:00 за Києвом 1 грудня 2020 року.

Практично у всьому каталозі сервісу діють акційні пропозиції, які можна вивчити на головній сторінці сайту. Кожен день, до завершення акції, можна буде бачити нові обрані ігри, а також рекомендації, підібрані спеціально для гравців, залогінених на сайті.

Наприклад, зі знижкою можна купити наступні ігри:

відео дня
Осінні витрати – в Steam проходить наймасштабніший розпродаж року

Разом з тим стартувала премія Steam Awards 2020. Всім користувачам сервісу надається можливість висунути гри в десяти різних категоріях, а також запропонувати свою власну номінацію, що не потрапила в шорт-лист.

За активність у визначенні кращих ігор Steam користувачі отримають значки. Повний перелік номінацій представлений на наступній сторінці Steam, а також у клієнті сервісу. Переможці премії Steam будуть оголошені в грудні цього року.

Осінні витрати – в Steam проходить наймасштабніший розпродаж року

На цю мить в сервісі PlayStation Store проходить масштабний розпродаж, присвячений початку "Чорної п'ятниці", який триватиме до 1 грудня цього року. В рамках розпродажу можна придбати різноманітні проєкти за привабливими цінами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти