Одну з найкращих ігор Telltale Games знову можна купити в онлайн-магазинах

18 лютого 2021, 17:23оновлено 18 лютого 2021, 17:55
Tales from the Borderlands повернули в продаж, проте в Steam вона продається за 649 грн – в 3 рази дорожче, ніж раніше.
Одну з найкращих ігор Telltale Games знову можна купити в онлайн-магазинах
Tales from the Borderlands знову у продажу / Telltale Games

Правовласники Tales from the Borderlands через два роки нарешті повернули фантастичну епізодичну адаптацію популярної франшизи Borderlands від студії Telltale Games в продаж на PlayStation, Xbox і PC.

Примітно, що ціна приблизно однакова: 649 грн в PS Store і Steam. В Microsoft Store версії для консолей Xbox продають за 20 доларів – приблизно 559 грн. Дивно, однак, в Epic Games Store сезон віддають всього за 279 грн.

Нагадаємо, що на цифрових майданчиках її не можна було придбати з травня 2019-го. Спочатку гру зняли з продажів після банкрутства Telltale, після чого почалися проблеми з правами. І ось через два роки бюрократичної тяганини проєкт знову продається. Правда, з чим пов'язана різниця у вартості – з помилкою або скасуванням регіональної ціни – видавець Tales from the Borderlands не пояснив. Можливо, враховуючи ціну в EGS, вона подешевшає.

Tales from the Borderlands – одна з найпопулярніших серій ігор від Telltale Games, заснована на серії Borderlands, що вийшла у 2014 році на різних платформах. Гра відмінно підійде навіть тим, хто не любить оригінальну Borderlands від Gearbox – розробникам вдалося створити цікавих персонажів і захопливий сюжет з тоннами відсилань до масової культури. І все це з хорошим гумором.

Tales from the Borderlands-трейлер

Нагадаємо, що зараз у стінах Telltale Games також ведеться робота над другим сезоном адвенчури The Wolf Among Us. Спочатку нову частину інтерактивно-серіальної адаптації коміксу Fables планували випустити в середині 2018-го, але цього, на жаль, не трапиться.

Вірогідно відомо, що другий сезон не буде розділений на епізоди, як попередні ігри компанії, а вийде відразу цілком. Епізодичний формат ігор Telltale не раз ставав справжнім каменем спотикання, а останній сезон The Walking Dead так і взагалі насилу дожив до релізу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти