Прем'єра одного з найочікуваніших PS5-ексклюзивів перенесена на 2022

24 лютого 2021, 20:46оновлено 24 березня 2021, 18:02
Gran Turismo 7 перенесли на наступний рік – причиною відстрочки творці гри називають складності, викликані пандемією коронавірусу.
Прем'єра одного з найочікуваніших PS5-ексклюзивів перенесена на 2022
Gran Turismo 7 перенесли на наступний рік / Sony

Сьогодні глава PlayStation Джим Райан поділився новиною, що компанія Sony продовжить випускати свої тайтли для комп'ютерів, і вже цієї весни відбудеться реліз ПК-версії байкерського зомбі-екшену Days Gone.

Але в ході розмови прозвучала ще й не настільки радісна новина: реліз гаряче очікуваної перегонової гри Gran Turismo 7 відкладено на 2022 рік.

Причина – пандемія. Японці дуже дбайливо ставляться до робочого процесу і не дивно, що багато японських проєктів з'їхали з графіка саме через COVID-19. Зважаючи на перенесення GT 7, статус головного ексклюзиву сімейства PlayStation автоматично переходить до пригодницького екшену Horizon 2: Forbidden West, реліз якого намічений на другу половину 2021. Нагадаємо, що нова частина Horizon вийде не тільки на PS5, але і на PS4.

До речі, це вже третій великий реліз, який переїхав з 2021 на 2022. Раніше видавництво WB Games відклало прем'єру Hogwarts Legacy, рольової гри у всесвіті "Гаррі Поттера", а на початку лютого стало відомо, що реліз ремейка Prince of Persia: The Sands of Time перенесений вдруге. Спочатку Ubisoft планувала випустити гру в січні, а після – в березні цього року.

За словами відомого журналіста і редактора порталу Kotaku Джейсона Шрейера, "2021 стане роком переносів". Якщо у 2020 році ігри виходили ще в більш-менш звичному графіку, оскільки пандемія мало вплинула на вже готові продукти для 2020 року, то у 2021 і далі масові переклади співробітників на віддалений режим роботи дадуть про себе знати повною мірою.

Трейлер Gran Turismo 7

Тим часом у сервісі цифрової дистрибуції компанії Sony PlayStation Store проходить новий тематичний розпродаж, в рамках якої можна вигідно купити інді-ігри зі знижками до 90%. Акція триватиме до 11-го березня 02:00 за Києвом.

Так, зокрема, пригодницький проєкт Sherlock Holmes: Crimes & Punishments від української студії Frogwares віддають за 349 грн замість 1399. Атмосферний sci-fi хорор SOMA можна взяти за 92 грн, стільки ж просять за інді-фільм жахів Outlast, який багато хто називає одним з найстрашніших проявів індустрії в принципі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти