Nvidia випустила перший у 2021-му драйвер для своїх відеокарт: основні поліпшення і виправлення

8 січня 2021, 17:31оновлено 8 січня 2021, 18:03
На відміну від попередніх релізів, нова версія драйвера не привносить будь-яких ігрових оптимізацій.
Cyberpunk 2077
ПК-версія Cyberpunk 2077 - найкрасивіша гра 2020 року / Nvidia

NVIDIA випустила черговий графічний драйвер в рамках програми Game Ready – GeForce 461.09 WHQL. Перше в цьому році оновлення не привносить будь-яких ігрових оптимізацій, але містить ряд поліпшень і виправляє популярні помилки загального характеру.

Зокрема, багато власників GeForce GTX750Ti стикалися зі збоєм синього екрана – дана проблема була вирішена. Також усунуто деякі проблеми з зависанням і мерехтінням, які могли виникнути з GeForce GTX1080Ti.

Які зміни з'явилися в новому драйвері від NVIDIA:

  • Компоненти драйвера стали більш захищеними і безпечними;
  • Виправлена помилка, коли оверлей з лічильником FPS активувався в додатках Windows Пошта і Календар;
  • Виправлена помилка синього екрана на відеокарті GeForce GTX750Ti;
  • На GeForce GTX1080Ti Виправлені проблеми з мерехтливим екраном і зависанням робочого столу;
  • Деякі моделі ноутбуків Lenovo видавали помилки після виходу зі сплячого режиму. З оновленням драйвера проблема була вирішена;
  • При підключенні 3-х екранів з роздільною здатністю 4К часто відбувався збій синього екрана, даної проблеми більше бути не повинно.

GeForce 461.09 - завантажити

Нові драйвери призначені для комп'ютерів і ноутбуків під управлінням 64-бітних версій ОС Windows 7, 8, 8.1 і Windows 10, включаючи оновлення Windows 10 October 2020 Update.

відео дня

Завантажити їх можна з офіційного сайту Nvidia.

Nvidia

Раніше головні аналітики графічної складової нових ігор, Digital Foundry вибрали найбільш виняткові тайтли 2020, як з естетичної, так і з технічної точки зору. Саме вони рухали відеоігрову графіку вперед минулого року.

На першій сходинці, попри велику кількість багів, опинився Cyberpunk 2077. Фахівці відзначили неймовірну графічну деталізацію у відкритому світі та глобальний ретрейсинг. Найімовірніше, на найближчі пару-трійку років гра стане обов'язковим бенчмарком в YouTube-роликах, де тестують нові відеокарти й різні збірки.

На другому місці розташувався супергеройський екшн Spider-Man: Miles Morales. Однією з головних графічних фішок гри є трасування променів – з нею новий Spider-Man виглядає місцями вельми кінематографічно. Microsoft Flight Simulator, авіаційний симулятор нового покоління, замикає трійку лідерів. За словами фахівців, перед нами найкраща реалізація хмар і неба у відеоіграх.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти