"Найкраща гра про Людину-павука в історії": ігрові ЗМІ залишилися в захваті від нового "Павучка"

7 листопада 2020, 10:59оновлено 2 жовтня 2023, 15:18
Пригоди Майлза Моралеса вийдуть вже наступного тижня.
'Найкраща гра про Людину-павука в історії': ігрові ЗМІ залишилися в захваті від нового 'Павучка'
Spider-Man: Miles Morales / PS5

У мережі з'явилися оцінки пригодницького бойовика у відкритому світі Spider-Man: Miles Morales від студії Insomniac Games. Після публікації 60 оглядів середній бал гри дорівнює 85/100 за даними Metacritic.

Західні оглядачі в один голос хвалять гру за гарне опрацьовану історію, поліпшену реалізацію польотів на павутині, динамічні битви, добре поставлені битви з босами й ненудні побічні доручення. Деякі рецензенти називають Spider-Man: Miles Morales найкращою грою про Людину-павука в історії. Багато хто відзначає, що версія гри для консолі нового покоління PS5 – це технічний джаггернаут, який продовжує і продовжує вражати.

Що стосується недоліків і моментів, здатних викликати змішані почуття, то оглядачі звертають увагу на нетривалу в порівнянні зі Spider-Man кампанію та однотипні анімації добивань.

Втім, рецензенти сходяться на думці, що недоліки дуже легко ігноруються, оскільки переваг у проєкту набагато більше – переважна більшість вже встигла охрестити гру "найкращим стартовим ексклюзивом в історії запуску домашньої консолі PlayStation".

Spider-Man: Milse Morales – пряме продовження оригінальної гри, яке буде утримувати фокус на пригоди чорношкірого хлопчини з Брукліна, на ім'я Майлз Моралес. Але розповідь не обійдеться і без всіма улюбленого Пітера Паркера, попри те, що він не буде іграбельним персонажем.

Реліз гри запланований на 19 листопада 2020 року для PS5. Версія для PS4 вийде трохи раніше – 12 листопада. Гра увійде в стартову лінійку PlayStation 5. У PS Store вже доступне попереднє замовлення за 1699 гривень.

Нагадавши, раніше ми зібрали для вас ключові моменти про PlayStation 5, яка надійде в продаж на території України 19-го листопада.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти