Нова вакансія в Rockstar натякає на швидкий випуск трейлера GTA 6

23 лютого 2021, 21:44оновлено 24 березня 2021, 19:32
Згідно з описом вакансії, студія шукає людину, яка б знімала кінематографічні кадри геймплея для використання їх в рекламних цілях.
gta vi
Трейлер GTA 6 буде показаний скоро / Rockstar Games

З дня виходу Grand Theft Auto V змінилося ціле покоління консолей, але від Rockstar Games ми поки жодного разу не чули новин про наступну гру в культовій серії кримінальних екшенів.

Rockstar Games, як завжди, уникає ранніх анонсів і ніколи не коментує потенційні витоки та чутки, згідно з якими реліз Grand Theft Auto VI повинен відбутися у 2023 році. Якщо інформація вірна, то анонс може відбутися вже цього року.

Теорія звучить правдоподібно, особливо враховуючи той факт, що на сайті Rockstar New York з'явилася нова вакансія "художника по захопленню кінематографічного геймплея" і створення рекламних матеріалів, включаючи трейлери. Швидше за все мова йде про комерційні тизери й трейлери. Але для якого проєкту – поки не відомо.

відео дня

Враховуючи, що в GTA Online давно все налагоджено, малоймовірно, що мова йде про неї. Red Dead Online не настільки популярна і там просто немає таких можливостей для розвитку і підтримки, як в GTA Online. Тому найочевидніший варіант – наступна гра Rockstar. Але поки GTA 5 користується популярністю, Rockstar буде відтягувати анонс GTA 6 до самого кінця, щоб вичавити максимум продажів, особливо на консолях нового покоління.

Нагадаємо, що пізніше на цей рік запланований вихід поліпшеної версії GTA V для PS5 і Xbox Series X. гравців чекає істотне візуальне оновлення в порівнянні з оригінальною версією 2013-го року – все завдяки використанню движка RAGE з іншого проєкту студії, Red Dead Redemption 2.

Нова вакансія в Rockstar натякає на швидкий випуск трейлера GTA 6
Опис нової вакансії в Rockstar / GTA 6

Детальніше про GTA 6

  • У GTA VI будуть доступні іграбельні жіночий і чоловічий герої. Чи буде це просто вибір статі, або обидва герої візьмуть участь у сюжеті в залежності від вибору гравця (як це було в Assassin's Creed Odyssey), невідомо.
  • Різні джерела повідомляють, що гра буде ексклюзивом для консолі нового покоління PlayStation 5, принаймні, тимчасовим.
  • Минулої весни відомий ігровий журналіст Джейсон Шрайер з посиланням на власні джерела стверджував, що проєкт знаходиться на ранній стадії й офіційна інформація про неї з'являться ще дуже нескоро.
  • Очікується, що шоста частина GTA буде менше за масштабами, ніж Red Dead Redemption 2 – втім, це все ще буде велика гра, просто вже не настільки колосальна. Новий підхід Rockstar полягає у випуску великих і якісних ігор, але вже частіше. Це входить у плани видавця Take-Two. Довга розробка і масивне перероблювання під час виробництва RDR 2 були пов'язані якраз з її.

Раніше ми розповідали про EVERYWHERƎ – амбітній грі від творця Grand Theft Auto, вихід якої очікується до кінця цього року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти