Названо головну перевагу Xbox Series над PS5

9 листопада 2020, 14:51оновлено 9 листопада 2020, 15:49
Консоль Microsoft можна буде придбати вже завтра.

PS5 vs Xbox Series
PS5 vs Xbox Series

На думку сторонніх розробників показники зворотної сумісності на Xbox Series X|S забезпечені не стільки залізом, скільки гнучкою архітектурою.

Недавні тести показали, що завантаження і продуктивність ігор по зворотній сумісності на Xbox Series протікають трохи швидше і стабільніше, ніж на PlayStation 5. Хоча швидкість SSD в консолі Sony перевершує конкурента, журналісти GameSpot не знайшли жодної гри, яка вантажилася б на PS5 швидше, ніж на Xbox Series X|S.

Співробітники Remedy Entertainment, id Software, Avalanche Studios та інших студій пояснюють це тим, що недостатньо просто запустити гру на потужних комплектуючих, необхідна ще й хороша програмна оболонка. І що вже говорити, Microsoft в цій сфері має куди більше досвіду і ресурсів, ніж Sony.

Проте нас запевняють, що зі зворотною сумісність на PlayStation 5 – все буде відмінно, як і з продуктивністю ігор нового покоління.

Ігрова консоль наступного покоління Microsoft Xbox Series X офіційно надійде в продаж вже завтра. На українському ринку офіційна вартість консолей складе 11 999 і 15 999 гривень за Xbox Series S і Xbox Series X відповідно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти