На дворі 2020 рік, але з OnePlus 8T x Cyberpunk 2077 у вашій кишені буде повний кіберпанк

2 листопада 2020, 12:04
У мережі з'явилися перші фото смартфона OnePlus 8T в стилі Cyberpunk 2077.
Кадр з Cyberpunk 2077
Кадр з Cyberpunk 2077 / CD Projekt RED

Китайська компанія OnePlus продемонструвала обмежену версію флагманського смартфона OnePlus 8T в стилістиці майбутньої рольової гри Cyberpunk 2077 від студії CD Project RED.

Зовні модель сильно відрізняється від оригіналу і майже повністю кастомізована під "Кіберпанк", від зовнішнього вигляду й елементів інтерфейсу до візуальних і звукових ефектів з гри.

Задня спинка смартфона поділена на три секції — з блоком камер, який займає майже всю ширину кришки, матовою скляною поверхнею по центру і глянсовою знизу. Сама коробка виконана в суперстильному дизайні, що включає особливий чохол і додаткові аксесуари.

відео дня

Попрацювали й над ПО: окрім спеціалізованої теми додали анімацію зарядки, яка моделює процес злому, а під час аутентифікація за допомогою відбитків пальців відтворено ефект сканування очей з гри. Крім того, з'явилися рингтони з мелодіями з CyberPunk 2077 і парочка фільтрів для камери, щоб робити знімки в кіберпанк-стилі. Технічні характеристики не зазнали змін.

Екран OnePlus 8T зберіг діагональ дисплея в 6,55 дюймів з роздільною здатністю 2400х1080 точок (Full HD+) і частотою оновлення 120 Гц. На тильній стороні нового флагмана розташовані чотири високоякісні камери, основний сенсор яких знімає при 48 Мп.

Модель OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Limited Edition надійде в продаж на території Китаю вже 4 листопада за ціною $600 — на місяць раніше самої гри.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти