Підсумки презентації Resident Evil 8: дата виходу, демо для PS5, трейлер, геймплей

22 січня 2021, 12:13
Безкоштовна демоверсія вже вийшла на PlayStation 5, де також стартували попередні замовлення восьмої частини.
Resident Evil Village
Дата виходу Resident Evil Village та інші новини по грі / Capcom

Сьогодні вранці відбулася довгоочікувана презентація восьмої номерної частини популярної серії хорор-екшенів Resident Evil, на якій нам нарешті сказали точну дату виходу, показали невеликий геймплейний ролик і розповіли про колекційне видання.

Resident Evil Village надійде в продаж 7 травня 2021 року на PC, PS4, PS5, Xbox One і Xbox Series X. Покупці на консолях поточного покоління отримають безкоштовне оновлення для нових систем.

Студія також випустила безкоштовне демо Maiden ексклюзивно для консолі Sony PlayStation 5. Події пробної версії відбуваються окремо від основного сюжету 8-ої частини, а гравцям в ролі "дівиці" належить втекти з підземелля вампірші Леді Дімітреску. У демо не буде ніяких битв, але гравці зможуть оцінити атмосферу і невеликий шматочок світу прийдешньої гри, Пізніше цієї весни воно стане доступно і на інших платформах.

Разом з цим стартували попередні замовлення гри. Базове видання на PS4 і PS5 обійдеться в 1999 грн. За нього покупці отримають:

  • Саму гру;
  • Мережеву Re: Verse ("Смертельний Бій" на шість гравців з персонажами Всесвіту);
  • Міні-саундтрек;
  • Пару невеликих DLC - прикраси містера єнота і набір для виживання;

Окрім стандартного видання, фанати серії зможуть придбати колекційне видання, що включає фігурку Кріса Редфілда, стілбук, артбук, постер і цифрові матеріали.

Підсумки презентації Resident Evil 8: дата виходу, демо для PS5, трейлер, геймплей

Нагадаємо, що події восьмої частини продовжують історію визнаної критиками Resident Evil 7 Biohazard. Нова сюжетна лінія починається з того, що Ітан Уінтерс і його дружина Міа мирно живуть на новому місці, Вільні від минулого. Вони роблять перші кроки в спільному житті, як раптом трапляється нова трагедія.

Пітер Фабіано, нинішній продюсер франшизи Resident Evil, пообіцяв що даній грі буде чим здивувати своїх шанувальників і не тільки – оскільки вона увібрала в себе всі найкращі елементи попередніх частин, а атмосфера в ній буде більш напруженою ніж у всіх інших представниках серії.

Resident Evil 8 - трейлер

Resident Evil 8 - демонстрація геймплея

Поспішимо нагадати всім шанувальникам серії Resident Evil, які з нетерпінням чекають восьму номерна частина, бути гранично уважними – в Мережі почали з'являтися серйозні спойлери по грі.

Якщо раніше ми писали тільки про спойлерні назви файлів з кат-сценами, то зараз з'явилися самі кат-сцени, які розкривають сюжетні повороти гри, включаючи кінцівку та дизайни деяких босів.

Свого часу аналогічним чином у Мережу злили подробиці сюжету The Last of Us Part II за два місяці до офіційного релізу. Сюжет нібито злив хтось із сім'ї одного зі співробітників Naughty Dog.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти