Interkassa на Мальті зібрала донати для України через платформу United24

22 листопада 2022, 15:27
Interkassa

Фінтех-компанія Interkassa розмістила QR-код для збору коштів на підтримку України через платформу United24 на одній з найбільших світових iGaming-конференцій Sigma (Мальта). Під час заходу компанія презентувала свої технологічні продукти та рішення та активно промоутила Україну серед іноземців.

Крім того, для заохочення іноземців донатити на локацію привезли кавуни - з нагоди звільнення Херсону. Кошти для України переказували через фандрейзингову платформу United24.

"Як соціально відповідальний бізнес з перших днів війни підтримуємо Україну. Тримаємо оборону на економічному фронті, передаємо амуніцію та техніку на передову. На Мальті вирішили використати наші можливості у міжнародному комюніті. Ми поставили собі ціль - якомога більше розповісти іноземцям про війну в Україні, донести до них важливість міжнародної допомоги нашій країні і згуртованість світу проти агресії рф, а також зібрати донати для оборони та відновлення України", - зазначила CEO Interkassa Валентина Романенко.

відео дня

За її словами, найбільш активно надсилали пожертви мешканці країн Балтії, Грузії, Молдови.

Interkassa

"Тема України надихала іноземців. Вже на другий день івенту величезний жовто-синій прапор зʼявився на локації у японського iGaming-провайдера. Не менше емоцій викликали кавуни на стенді. Потік охочих сфотографуватися із символом звільнення Херсону був нескінченним", - ділиться враженнями Валентина Романенко.

На Мальті Interkassa презентувала свої фінтех-продукти. Міжнародний платіжний агрегатор забезпечує бізнесу інструменти для прийому онлайн-оплат. Interkassa пропонує платіжні методи та валюти з урахуванням бізнес-моделі, сфери та географії роботи партнера.

Interkassa

"Через війну ми переформатували бізнес-стратегію. З перших тижнів вторгнення вийшли на ринок Польщі, Узбекистану, Азербайджану. Згодом підключили нові методи оплати в Норвегії, Польщі, Туреччині, почала працювати в Чилі, Перу, Бразилії та Нігерії. Ми активно розширюємо співпрацю в по всьому світу, пропонуючи партнерам індивідуальні фічі та надійний сервіс", - підкреслила Валентина Романенко.

Для довідки:

Interkassa — це міжнародний агрегатор платіжних рішень, який пропонує онлайн-бізнесу 70+ платіжних методів в одному інтерфейсі. Сервіс дає змогу підключити оплати картками на сайті та в мобільному додатку, Apple Pay, Google Pay, QR-платежі, електронні гаманці. Компанія працює на ринку з 2009 року та обслуговує понад 4 000 бізнесів з усього світу. Влітку 2022 року Interkassa стала спонсором благодійного матчу із зірками футболу і шоу-бізнесу та закликала глядачів донатити на ЗСУ під час трансляції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти