Evil Inside – страхіння, натхненне Кодзімою, готується до виходу

8 березня 2021, 14:05
Реліз гри відбудеться вже в цьому місяці на консолях PlayStation і ПК.
Evil Inside – страхіння, натхненне Кодзімою, готується до виходу
Хорор Evil Inside вийде 25 березня / Sony

Компанія Sony представила свіжий трейлер Evil Inside, оголосивши дату виходу психологічного хорору на PS5 і PS4 – 25 березня. Тоді ж гру випустять на PC в сервісі Steam.

З першого погляду зрозуміло, що розробники черпали натхнення з інтерактивного тизера Silent Hills натхненне на даний факт звернув увагу портал GameSpot, який провів невелике попереднє порівняння двох проєктів.

Головним героєм виступає неповнолітній хлопчик Марк, який після загибелі матері та арешту батька вирішується зв'язатися з нею використовуючи дошку духів. Але вона зникає, і з цього моменту Марк буде боротися зі страхами в пошуках правди.

Нагадаємо, що P. T. є демоверсією Silent Hills натхненне скасованого спільного проєкту Хідео Кодзіми, Гільєрмо дель Торо і студії Konami, який повинен був стати дев'ятою частиною відомої серії. Напрацювання по скасованому проєкту використовувалися студією Kojima Productions при створенні Death Stranding.

За чутками, команда Tango Gameworks, творці дилогії The Evil Within і прийдешньої Ghostwire: Tokyo, використовують частину напрацювань скасованої Silent Hills для перезапуску культової хорор-серії. Анонс гри очікується вже цього літа в ході E3 2021.

Трейлер Evil Inside

Що ж до самого Кодзіми, то легендарний геймдизайнер зараз працює над розширеним виданням Death Stranding для PS4 і PS5.

Чи буде це платний апдейт для вже наявної версії гри, роздуває показники її графіки до некстгена або ж це буде окрема версія гри – поки невідомо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти