У розробці знаходяться відразу дві нові ігри з серії Silent Hill – ЗМІ

19 лютого 2021, 12:39оновлено 24 березня 2021, 18:12
Ви все ще чекаєте новин про повернення легендарної серії хорорів Silent Hill? Тоді у нас є для вас цікавий інсайд.
Silent Hills
Нова Silent Hill: що відомо на даний момент / Konami

Авторитетний портал VGC, з посиланням на "численні джерела серед розробників" повідомив про те, що компанія Konami довірила розробку нової Silent Hill "відомому японському розробнику" (ні, не Хідео Кодзімі).

Однак, журналісти видання, які до цього розповідали про ремейк Resident Evil 4, не знають хто конкретно працює над новою частиною серії. Основні чутки вказують на Tango Gameworks, творців дилогії The Evil Within і прийдешньої Ghostwire: Tokyo.

До того ж у виробництві може перебувати ще одна Silent Hill, над якою працює зовсім інша студія – все більше джерел вказують на польську студію. Bloober Team. Раніше глава студії-розробника недавньої The Medium заявляв, що зараз команда працює над хоррор-грою "за дуже відомою франшизою". Ні, інформація не суперечить одне одному – Tango Gameworks і Bloober Team розробляють дві нові ігри в серії Silent Hill паралельно.

Також VGC розповіли про те, що Konami вели переговори з Supermassive Games щодо розробки епізодичної Silent Hill в дусі Until Dawn або антології Dark Pictures, але в підсумку плани на ігри були скасовані. Інсайдер припускає, що анонс однієї з розроблюваних ігор відбудеться цього літа в рамках ігрової виставки E3 2021.

Трейлер скасованої Silent Hills

Раніше Масахіро Іто, головний художник перших трьох частин Silent Hill, вирішив розкрити один з, нехай і не головних, але тривалих секретів сюжету культової хорор-серії. А саме – коли відбувалися події Silent Hill 2, а точніше – в яке десятиліття?

На цей рахунок було чимало фанатських теорій, які будувалися на спробах підмітити характерні предмети, деталі оточення та інші нюанси – і більшість з них сходилося на другій половині 90-х.

Однак, Іто у своєму Твіттері вказав іншу дату – нею виявився рубіж 70-х і 80-х. в якості пасхалочки, що вказує на це, розробники зупинилися на мелодії, яка з юних років запала Джеймсу в саме серце і протягом гри не раз грає у нього в голові. Це була композиція "A Whiter Shade of Pale" групи Procol Harum, яка була популярна в 1967-му.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти