Експерти Promocodius розповідають, як купити смартфон в 2023 році та зекономити

8 червня 2023, 18:30
Promocodius

Повномасштабне вторгнення РФ на територію України та воєнні дії, які тривають до сьогоднішнього дня, стали надскладним випробуванням для всіх вітчизняних ритейлерів.

Магазинам та супермаркетам електроніки довелося стикнутися з масою проблем через окупацію певних регіонів, масовані ракетні удари, перебої з електропостачанням, зниження купівельної спроможності українців та ін. Так, у "Фокстрота" згорів склад в Гостомелі з технікою вартістю 600 мільйонів гривень, було пограбовано склади Eldorado в східних областях, в Comfy розповіли про недовиконані плани в дні блекаутів.

Та попри всі проблеми, бізнес працює і розвивається – статистика використання купонів Promocodius демонструє зростання продажів майже у всіх категоріях. А ринок електроніки навіть подає надії на повернення до довоєнних показників. Продавці смартфонів в 2023 році обіцяють порадувати великою кількістю гарних моделей та безліччю вигідних пропозицій, а ще якісним сервісом і цікавим асортиментом.

відео дня

Ситуація на ринку смартфонів в 2022-2023 роках

Протягом минулого року об’єм постачання смартфонів у світі скоротився на 12%. За результатами першого кварталу 2023 року світовим лідером стала компанія Samsung, продавши 22% від загальної кількості смартфонів. На частку Apple прийшлося 18% і на Xiaomi – 11%. Також в ТОП-5 є ОРРО і VIVO з показниками продажів 10% та 8% відповідно.

В Україні продажі смартфонів в 2022 році впали на 32%. Проте рівень прибутків "просів" менше – магазини реалізували товару на майже 30 мільярдів гривень, і це лише на 11.4% менше порівняно з минулими роками. Смартфони купують рідше через падіння купівельної спроможності громадян та здорожчання позицій в середньому на 30%. Але чек високий – кожен п’ятий девайс коштує більше 20000 гривень.

Менеджер проекту Promocodius Аліса Склярова зазначила, що попит на промокоди для купівлі смартфонів в українських супермаркетах електроніки демонструє наслідування світових тенденцій – наразі найбільше шукають пропозицій від Samsung, Apple та Xiaomi. Початок 2023 року демонструє певне зростання, а тому кількість акцій від ритейлерів збільшується, як і вибір моделей пристроїв.

На які знижки та моделі смартфонів варто звернути увагу в 2023 році

  1. Пропозиції Samsung – під час купівлі в офіційному магазині можна використати промокод зі знижкою 20% на вибрані товари, серед яких є і смартфони. Також знижено ціну на моделі лінійок Galaxy S, Note, Z, M, A. А за умови придбання нового Galaxy Fold4 можна отримати смарт-годинник Galaxy Watch5 Pro у подарунок. Є купони для тих, хто планує замовити пристрої серій Galaxy S23|S23+|S23 Ultra – для отримання знижок на наступні покупки та можливість обміну старого гаджету на новий.
  2. Промокоди Comfy – на знижки до 25% на вибрані позиції, до 55% на уцінені товари. Також зараз в супермаркеті проходить розпродаж, під час якого деякі моделі можна купити навіть за півціни. Варто звернути увагу на Samsung Galaxy S22, Apple iPhone 14 Pro Max, Xiaomi Redmi Note 11S, які можна придбати дешевше на 5-15%.
  3. Розпродаж від Фокстрот – наразі триває і дає змогу зекономити до 80% на купівлі вибраних товарів, серед яких є і смартфони. Також діє акція на нові моделі пристроїв – знижено ціни до 20%. Можна вигідно купити Apple iPhone 11 та Pro Max, бюджетні моделі лінійок Samsung Galaxy і Xiaomi Redmi, OPPO Reno 7-9.
  4. Купони Fishki – є знижка до 25% на вибрані товари, окремо для купівлі смартфонів Samsung та Xiaomi -25% та -21% відповідно.
  5. Знижки eStore – тут зібрано багато промокодів для тих, хто планує придбати нові моделі смартфонів Apple: до 8% на iPhone 11, 14% на iPhone 12 Pro, 11% на iPhone 13 Pro. Також представлено підбірку вибраних товарів ТОПових брендів на розпродажі. Є купон на обмін старого "яблучного" девайса на новий, акційні ціни на пристрої Samsung.

Проводять акції й інші магазини: Bigmag пропонує знижки до 15% на вибрані смартфони Apple, Stylus дає змогу придбати на 60% дешевше вживані гаджети та на 50% певні товари з розпродажу, в MOYO зменшена ціна на 8% всіх ТОПових моделей, -25% для Samsung пропонують в Eldorado. Перед оформленням замовлення варто перевірити купони від "Цифра" - там також зараз проводиться розпродаж.

PromoCodius — це онлайн-платформа, яка пропонує актуальні купони, промокоди та знижки для тисяч відомих брендів. Заснована в 2016 році. Працює в Україні, Чехії, Польщі, Словаччині, Румунії, Швеції, Данії, Фінляндії, Норвегії, Іспанії, Мексиці, США, Туреччині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти