Два проєкти 1+1 media потрапили у фінал премії European Excellence Awards 2022

3 листопада 2022, 20:53
премія

3 листопада стали відомі фіналісти премії European Excellence Awards 2022 – престижного міжнародного конкурсу в сфері комунікацій, де професійне ком’юніті з усього світу відзначає найкращі комунікаційні кампанії року. Так, серед фіналістів за перемогу в регіональній номінації змагатимуться одразу два проєкти 1+1 media – соціальна ініціатива "Спортивний фронт" та серія міжнародних заходів для підтримки України Big Brave Events.

Проєкт "Спортивний фронт" — це масштабна комунікаційна кампанія, а також серія ініціатив, відеороликів та акцій, покликаних привернути увагу міжнародного спортивного комʼюніті до війни в Україні. Проєкт стартував у червні 2022 року за участі всесвітньо відомого спортсмена Андрія Шевченка, найкращого футболіста Європи 2004 року, головного тренера національної збірної України (2016-2021 рр) та героя України. В межах ініціативи виходять тематичні відео, де легендарні спортсмени звертаються з проханням блокувати російських та білоруських спортсменів, які підтримують війну рф в Україні або не озвучили свою позицію.

Відео: https://youtu.be/bKBhWf_qetk

відео дня

Big Brave Events – це серія мультижанрових міжнародних проєктів, концертів і заходів, що мають світовий вплив. Головне завдання ініціативи – концентрація зусиль на інформаційному та культурному фронтах, а також створення масштабних проєктів, що наближають Перемогу України. Серед таких кейсів — найбільші телемарафони в історії телебачення Save Ukraine та Embrace Ukraine, великі благодійні перфоманси та концерти.

Відео: https://youtu.be/pgNZ_2fn9TE

Над проєктами працюють команди Департаменту корпоративних комунікацій 1+1 media та Управління маркетингу 1+1, а Big Brave Events реалізовуються спільно з департаментом Big Shows 1+1 media.

"Важливо, щоб про Україну говорили на усіх можливих майданчиках. Тож потрапити у шортліст престижної Європейської премії з проєктами, що розповідають про війну в Україні та консолідують навколо цих ініціатив велику кількість людей з усього світу, багато означає для нас. Адже нині всі зусилля команд зосереджені над досягненням найважливішої мети – Перемоги України у війні з рф. Робимо для цього все можливе, в тому числі шляхом створення потужних комунікаційних кампаній", — прокоментували в 1+1 media.

Імена переможців цьогорічного European Excellence Awards 2022 стануть відомі вже 9 грудня під час онлайн-нагородження. Зазначимо, що представники російських компаній були дискваліфіковані від участі в конкурсі як у форматі учасників, так і членів журі.

Нагадаємо, що раніше 1+1 media здобувала відзнаки European Excellence Awards. Так, у 2019 році перемогу в одній з основних категорій Change Communications здобула соціальна кампанія #забутипровік, ставши першим українським проєктом, який здобув перемогу в основній номінації цієї премії. Ще раніше, у 2017 році, проєкт першого в Україні "Музею новин" до 20-річчя ТСН став переможцем регіональної номінації премії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти