CD Projekt Red розкрила деталі великого оновлення для Cyberpunk 2077

21 березня 2021, 13:08
З патчем 1.2 в Cyberpunk 2077 змінять систему реагування поліції, щоб копи не з'являлася за спиною персонажа.
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 - деталі патча 1.2 / CDPR

Команда CD Projekt розкрила деталі оновлення 1.2 на офіційному сайті Cyberpunk 2077. Основні зміни торкнуться поліції, яка перестане "спавнитися" прямо за спинами гравців.

Все буде виглядати так, ніби вони вирушили на місце злочину після отримання повідомлення про правопорушення. Крім того, в місті з'являться поліційні дрони-розвідники, які покликані оцінювати ситуацію на вулицях Найт-Сіті.

У меню налаштувань додадуть повзунок "чутливості управління транспортом", а машини перестануть заклинюватися при зіткненні з перешкодами – тепер їх можна розгойдати, утримуючи кнопку прискорення. Буде виправлена помилка при якій низька частота кадрів безпосередньо впливала на плавність управління.

Зміни торкнуться і налаштувань управління персонажем. Гравці зможуть відв'язати ухилення від подвійного натискання клавіші пересування, а також перепризначити дії, прив'язані до клавіш WASD. Більше інформації про майбутній патч розкриють найближчими днями. Точна дата виходу як і раніше не названа.

Слідом за прийдешнім апдейтом для гри будуть виходити безплатні DLC і оновлення, що додають новий контент. У другій половині року вийде некстген-патч для PS5 і Xbox Series.

Раніше студія CD Projekt Red і видавництво Go on Board анонсували нову настільну гру по Відьмаку" з підзаголовком "Старий світ", в якій гравцям знову доведеться взяти на себе роль мисливця за монстрами. За розробку проєкту відповідає Лукаш Возняк, автор настільних проєктів "Вальгала" і "Титани".

Краудфандингова кампанія гри на Kickstarter розпочнеться у травні 2021 року. Вона надасть фан-спільноті можливість зробити значний вплив на зміст гри. Повноцінний реліз гри намічений на квітень 2022 року. Поки випуск планується англійською та польською мовами, але ведуться переговори про інші мовні версії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти