CD Projekt Red відклала масштабне оновлення для Cyberpunk 2077

24 лютого 2021, 18:27оновлено 24 лютого 2021, 18:58
Розробники заявили, що їм потрібно більше часу, аби випустити цей апдейт в "найкращому вигляді".
Cyberpunk 2077
CDPR відклала патч 1.2 для Cyberpunk 2077 / Twitter

Студії CDPR довелося відкласти випуск другого великого патча для багатостраждальної рольової гри Cyberpunk 2077. Спочатку його вихід був запланований на цей місяць, але тепер його випустять лише в другій половині березня.

Студія своєю чергою посилається на кібератаку, і бажання вмістити в оновлення якомога більше виправлень. Можливо, з виходом апдейта гра нарешті повернеться в сервіс PS Store.

Розробники, до речі, знову підтвердили, що майбутній апдейт буде найбільшим з оновлень, коли-небудь виходили для гри, оскільки зміни та поліпшення виходять за рамки ранніх хотфіксів. "Це не найкращі новини, але ми хочемо випустити це оновлення в найкращому вигляді. Будемо на зв'язку – і дякуємо за ваше терпіння і підтримку", – додали в CDPR.

Слідом за тепер уже березневим апдейтом для гри будуть виходити безплатні DLC і оновлення, що додають новий контент. У другій половині року вийде некстген-патч для PS5 і Xbox Series. На цю мить Cyberpunk 2077 продається з 10%-знижкою в онлайн-магазині Epic Games Store, але покваптеся – пропозиція буде актуальна лише до 25-го лютого.

Релізний трейлер Cyberpunk 2077

Раніше цього місяця студія CD Projekt Red і видавництво Go on Board анонсували нову настільну гру по "Відьмаку" з підзаголовком "Старий світ", в якій гравцям знову доведеться взяти на себе роль мисливця за монстрами. За розробку проєкту відповідає Лукаш Возняк, автор настільних проєктів" Вальгала" і "Титани".

Краудфандингова кампанія гри на Kickstarter почнеться в травні 2021 року. Вона надасть фан-спільноті можливість зробити значний вплив на зміст гри. Повноцінний реліз гри намічений на квітень 2022 року. Поки випуск планується англійською та польською мовами, але ведуться переговори про інші мовні версії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти