Capcom зробила пріоритетним розробку ремейка Resident Evil 4, але доведеться почекати

22 січня 2021, 20:20оновлено 25 березня 2021, 17:51
Процес створення ремейка злегка перезавантажили й тепер Resident Evil 4: Remake повинен вийти у 2023 році.
Capcom зробила пріоритетним розробку ремейка Resident Evil 4, але доведеться почекати
Розробка ремейка Resident Evil 4 була перезапущена / VGC

Головний редактор порталу Video Games Chronicle Енді Робінсон в рамках свого звіту про Resident Evil 8 Village побіжно розповів про переосмислення пригодницького зомбі-екшену Resident Evil 4, який вийшов ні багато ні мало 15 років тому.

Як стало відомо, розробка гри перейшла з рук молодої команди M-Two (Resident Evil 3: Remake) в руки Capcom Division 1 (основні частини Resident Evil і Devil May Cry) – причиною цьому стали творчі розбіжності стосовно розробки ремейка Resident Evil 4.

Зокрема, після негативних відгуків про їхню гру, розробники ремейка третьої частини хотіли зробити ремейк четвертою точною копією оригіналу, тоді як керівництво Capcom наполягало на додаткових геймплейних і сюжетних доповненнях в грі.

У зв'язку з цим розробка гри буде частково перезапущена, що, можливо, призведе до перенесення з 2022 на 2023 рік. До слова, це вже не перший раз, коли розробку Resident Evil 4 перезапускають – початкова версія гри переросла в першу частину Devil May Cry.

Після цього сценаристи хотіли, щоб у четвертій частині Леон відправився в європейську штаб-квартиру Амбрелли, де Кеннеді повинен був підхопити вірус "Прабатько" і битися з класичними зомбі. Пізніше, розробка гри знову почалася з нуля, і в новому переробленому сценарії Леон був заражений новою хворобою, яка викликала б у головного героя галюцинації, через що Кеннеді міг битися з паранормальними примарами, а також ловити флешбеки з інциденту в Раккун Сіті.

Resident Evil 4 - трейлер

Нагадаємо, що вчора ввечері відбулася довгоочікувана презентація восьмої номерної частини популярної серії хоррор-екшенів Resident Evil, на якій нам нарешті сказали точну дату виходу, показали невеликий геймплейний ролик і розповіли про колекційне видання.

Resident Evil: Village (в просторіччі – Resident Evil 8) готується до виходу 7 травня на PC, PS4, PS5, Xbox One і Xbox Series X. Покупці на консолях поточного покоління отримають безкоштовне оновлення для нових систем.

Студія також випустила безкоштовне демо Maiden ексклюзивно для консолі Sony PlayStation 5. Події пробної версії відбуваються окремо від основного сюжету 8-ої частини, а гравцям в ролі "дівиці" належить втекти з підземелля вампірші Леді Дімітреску. У демо не буде ніяких битв, але гравці зможуть оцінити атмосферу і невеликий шматочок світу прийдешньої гри, Пізніше цієї весни воно стане доступно і на інших платформах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти