Ремастер трилогії Mass Effect – оприлюднено системні вимоги та колекційне видання

4 лютого 2021, 15:00оновлено 4 лютого 2021, 15:30
Ремастер з усіма доповненнями виходить 14 травня на PC, PS4, Xbox One, PS5 і Xbox Series X.
Mass Effect
Ремастер Mass Effect - розкрито системні вимоги та колекційне видання / BioWare

Слідом за офіційною презентацією оновленої трилогії науково-фантастичної серії Mass Effect, студія BioWare поділилася системними вимогами ремастера, які виявилися досить скромними – хоч і очікувано вище, ніж в оригіналів.

Ігри, що входять в перевидання, будуть працювати через один лаунчер. Для запуску потрібно процесор Intel Core i5 3570 або AMD FX-8350, відеокарта NVIDIA GTX 760 або AMD Radeon 7970 і 8 GB оперативної пам'яті.

Для комфортної гри в Mass Effect Legendary Edition розробники рекомендують використовувати комп'ютер з Intel Core i7-7700 або AMD Ryzen 7 3700x, NVIDIA GTX 1070 або Radeon Vega 56 і 16 ГБ ОЗУ. Крім цього, система повинна бути оснащена 8 ГБ оперативної пам'яті та 120 ГБ вільного місця на диску.

Мінімальні вимоги:

  • Процесор: Intel Core i5 - 3570 або AMD FX-8350.
  • Відеокарта: NVIDIA GeForce GTX 760 або AMD Radeon 7970 / R9280X.
  • Оперативна пам'ять: 8 ГБ.
  • Вільний простір: 120 ГБ.

Рекомендовані вимоги:

  • Процесор: Intel Core i7 - 7700 або AMD Ryzen 7 3700x.
  • Відеокарта: NVIDIA GeForce GTX 1070 або AMD Radeon 7970 / R9280X.
  • Оперативна пам'ять: 16 ГБ.
  • Вільний простір: 120 ГБ.

У фірмовому магазині BioWare також з'явилося колекційне видання перевидання за 150 доларів (4199 грн в перерахунку), в яке увійде повнорозмірний шолом капітана Шепарда з LED-підсвічуванням і регульованими ремінцями для голови. Самої гри в комплекті не буде.

Крім того, видання Mass Effect Legendary Cache міститиме:

  • Металевий кейс під диск;
  • Двостороння брошка зі значком Ренегата і Парагона з різних сторін;
  • Лист Шепарду від капітана Андерсона;
  • Два концепт-арти, надрукованих на полотні.
Ремастер трилогії Mass Effect – оприлюднено системні вимоги та колекційне видання

Нагадаємо, що в комплекті Mass Effect: Legendary Edition буде йти вся оригінальна трилогія і її доповнення. З технічних подробиць гравців чекають: підвищений дозвіл і частота кадрів, перероблені моделі персонажів, текстури, поліпшені шейдери та ефекти. Вся трилогія тепер запускається через єдиний клієнт, а редактор персонажа буде загальним.

Найбільше зусиль у BioWare пішло на першу частину, реліз якої відбувся ні багато ні мало 14 років тому. Для неї, окрім поліпшеної графіки, заявлені підвищена деталізація локацій, нові міні-ігри та інтерфейс, а битви помітно зміняться – родоначальниця серії була більше RPG, ніж наступні дві частини. Це "скоригували".

Mass Effect Legendary Edition можна буде купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. Для всіх охочих ознайомитися з культовою трилогією доступні наступні пропозиції:

В PS Store гра коштуватиме 2199 гривень.

  • В магазині Microsoft Store - 1699 гривень;
  • В магазині Origin - 1299 гривень.

Mass Effect: Legendary Edition - трейлер

Тим часом в BioWare команда досвідчених розробників працює над новою частина Mass Effect, анонс якої відбувся в рамках церемонії нагородження The Game Awards 2020.

У гри все ще немає навіть приблизної дати виходу, а її розробка знаходиться ще на дуже ранній стадії. Однак, над проєктом працює "команда ветеранів Bioware", що, безумовно, має надати оптимізму фанатам франшизи.

Скоріше за все, дії нової частини розгорнуться через кілька сотень років після завершення третьої частини, а каноном буде вважатися вибір Шепарда "знищення" – її наслідки призводили до загибелі синтетиків і технологій органіків. Реліз гри відбудеться у 2023-24 році для ПК і консолей нового покоління.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти