Творці Hitman анонсували нову гру про пригоди Джеймса Бонда

19 листопада 2020, 16:12оновлено 2 листопада 2023, 15:52
Історія присвячена становленню Агента 007.
Project 007 / IO Interactive
Project 007 / IO Interactive

Розробники популярної серії відеоігор Hitman, яка розповідає про пригоди найманого вбивці на прізвисько Агент 47, анонсували свою нову гру під кодовою назвою Project 007 – нею став проєкт про Джеймса Бонда, також відомого як "агент 007" – головного персонажа романів британського письменника Яна Флемінга про вигаданого агента MI6.

Як йдеться в офіційному прес-релізі, гра розповість оригінальну історію становлення "агента з двома нулями" і виявиться свого роду оріджином всім відомого Джеймса Бонда, коли у нього ще не було кодового імені.

Анонс дуже несподіваний, але з іншого боку, кому ще можна було довірити гру про потайного агента британського МІ-6? Джеймсу Бонду майже ніколи не щастило на відеоігровому терені, за винятком Golden Eye 007 для Nintendo 64, яку і донині називають однією з найкращих ігор на консолі та прародителькою консольних шутерів від першої особи.

Платформи та дата релізу наразі не були оголошені. Відомо, що IO Interactive виступлять видавцями й розробниками гри: студія вже запустила тизер-сайт проєкту та оголосила про набір співробітників, які займуться розробкою Project 007.

На цю мить студія допрацьовує третю частину перезапущеної серії Hitman, реліз якої намічений на 20 січня наступного року. Гру можна буде купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК.

В PS Store гра коштуватиме 1 999 гривень.

  • В магазині Microsoft Store - 1699 гривень;
  • В магазині EGS - 849 гривень.

Раніше Microsoft розставила всі крапки над і" щодо виходу Fallout, Elder Scrolls та інших хітів Bethesda на PS5.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти