Microsoft розставила всі крапки над "і" щодо виходу Fallout, Elder Scrolls та інших хітів Bethesda на PS5

17 листопада 2020, 10:29
Нинішнім і майбутнім власникам PS5 можна розслабитися.
Microsoft розставила всі крапки над 'і' щодо виходу Fallout, Elder Scrolls та інших хітів Bethesda на PS5
Microsoft зробила нову заяву про майбутнє Bethesda

Виконавчий директор Xbox, тім Стюарт (Tim Stuart) офіційно запевнив, що ніхто у Nintendo або Sony не збирається відбирати ігри Bethesda. Нагадаємо, що раніше цього року корпорація Microsoft оголосила про придбання ZeniMax Media, якій належить цілий ряд відомих дочірніх геймстудій, включаючи творців The Elder Scrolls, DOOM, Quake, The Evil Within, Dishonored і Wolfenstein.

За словами Тіма, концепція покупки настільки величезної компанії не в ексклюзивності, а в тому, щоб ігри від неї завжди були найкращою пропозицією для фанатів Xbox, чи то пак з'являлися в бібліотеці Xbox Game Pass в день релізу. Тобто, швидше за все, умовна Fallout 5 з'явиться на Xbox або раніше, ніж на PlayStation, або буде являти собою найкращу версію гри. І так з усіма майбутніми релізами компанії.

Поки угода юридично не завершена до кінця (а пройде це тільки влітку 2021 року), складно сказати, наскільки слова Стюарта мають під собою ґрунт. Але, мабуть, ігри по вже відомим IP Bethesda Softworks будуть виходити скрізь. Наприклад, цього року Minecraft Dungeons вийшла і на Xbox One, і на Windows 10, і на Nintendo Switch, і на PlayStation 4. Нові франшизи, швидше за все, будуть ексклюзивами екосистеми Xbox.

відео дня

Раніше глава Xbox Філ Спенсер вже пояснював, що даний підхід був обраний через повагу до фанатів куплених франшиз на інших платформах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти