Хідео Кодзіма розповів про ідею своєї нової революційної гри

3 квітня 2020, 12:53
Це буде хоррор, який вжахне всіх.
Хідео Кодзіма
Хідео Кодзіма / Eurogamer

Хідео Кодзіму не просто так вважають генієм, адже кожна його гра примудряється дивувати і навіть шокувати. Так сталося і з Death Stranding, останньою на сьогоднішній день відеогрою розробника. Але Кодзіма вже задумався над створенням нового проекту, який обіцяє зробити революційним.

Про це він розповів в інтерв'ю організаторам заходу BAFTA Games Awards 2020. На ньому, до речі, він узяв одну з найкращих нагород – Fellowship Awards.

Під час бесіди Кодзіма згадав роботу над P.T. і скасованою частиною серії Silent Hill. Геймдизайнер впевнений, що P.T. так зуміла налякати гравців завдяки незвичайним прийомам. Адже спочатку її представили як невідому гру від загадкової студії. По суті P.T. з'явилася з нізвідки і шокувала всіх.

відео дня

Але подібні "заборонені прийоми" другий раз повторити не вийде. P.T. виявилася заручницею своїх методів і способів налякати, так що тепер Кодзімі належить придумати щось нове.

читайте такожБлискавка: The Last of Us Part II через коронавірус перенесли на невідому датуУ Кодзіми вже є ідеї, він як і раніше планує створити дуже страшний хоррор. У ньому він буде використовувати якісь революційні методи, які змусять нас "не просто намочити штани, а натурально обділатися". Правда, ніякими конкретними подробицями розробник не поділився.

Зате Кодзіма зізнався, що його дуже легко налякати. Але він все одно любить хоррори і вважає, що може створити щось видатне в цьому жанрі.

Раніше по мережі гуляли чутки відразу про дві нові частини Silent Hill. Фанати активно шукали натяки, що як мінімум однією грою займеться сам Хідео Кодзіма. Але потім Konami, якій і належать права на серію, спростувала всі домисли.

Зараз до виходу готується Death Stranding на PC. У неї буде ряд особливостей, про які ми докладно розповідали.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти