Нові ігри по Бетмену і Гаррі Поттеру планували показати на скасованій Е3 2020

11 березня 2020, 18:20
Інформацією поділився відомий інсайдер Джейсон Шрайєр.
Кадр з Batman: Arkham City
Кадр з Batman: Arkham City / Rocksteady

Вплив скасування виставки Е3 2020 почало відчуватися практично моментально. Вже з'ясувалося, що на ній повинна була провести свою першу в історії конференцію компанія Warner Bros. Games, показавши кілька цікавих новинок.

Інформацією поділився журналіст Kotaku і відомий ігровий інсайдер Джейсон Шрайєр. Його чутки і прогнози зазвичай виявляються правдою. Саме він і повідомив про наміри Warner Bros. Games в 2020 році здивувати всіх своєю лінійкою ігор.

Серед них була б нова гра по Бетмену. Правда, не вказується, чи пов'язана вона зі всесвітом ігор Batman: Arkham. Проте нову гру про Темного лицаря тизерят вже дуже довгий час, так що дебют був би дуже своєчасним. За розробку відповідає WB Games Montreal.

Студія Rocksteady, яка як раз і придумала Batman: Arkham, також показала б свою нову гру. Про неї відомо дуже мало. Гра якось пов'язана з коміксами DC. У різний час ходили чутки, що вона розповість про Супермена, Лігу справедливості або Загон самогубців. Гра повинна вийти вже на Xbox Series X і PlayStation 5.

Ще одним великим дебютом стала б RPG по всесвіту Гаррі Поттера. Відео з раннім ігровим процесом злили пару років тому. Тоді все виглядало дуже привабливо та солідно.

Warner Bros. Games поки ніяк не підтвердила інформацію Шрайера. Журналіст і сам поки не знає, у якому форматі відбудуться анонси тепер. Але він передбачає, що всю презентацію перенесуть в онлайн.

Раніше ми публікували офіційну заяву організації ESA з приводу скасування Е3 2020.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти