У серпні до Києва прийде осінь: синоптик назвав точну дату

10 липня 2021, 07:10
Другий тиждень серпня принесе похолодання, в окремі дні місто накриють короткочасні грозові дощі.
Київ, тюльпани, погода
Осіння погода встановиться в Києві вже 15 серпня/ Фото Reuters

Останній місяць літа - серпень 2021 - стартує в Києві з досить комфортної погоди. До 7 числа вдень повітря в столиці буде прогріватися до +26 градусів.

З 8 по 14 серпня погода в Києві зміниться, повідомляє погодний портал Accuweather. Вдень похолодає до +20 ... +22 градусів, а в окремі дні місто накриють короткочасні грозові дощі.

Осіння погода встановиться в Києві вже 15 серпня й пануватиме до кінця місяця. В окремі дні можливі зливи, особливо багато дощів випаде 17-18 серпня.

відео дня

Температура повітря дещо знизиться - вдень стовпчики термометрів піднімуться не вище +21. А в останні дні місяця температура повітря вдень буде прогріватися до +19 градусів, що відповідає другій декаді вересня.

У серпні до Києва прийде осінь: синоптик назвав точну дату
Прогноз погоди в Києві на серпень 2021 / accuweather.com

Погода в Україні - про що раніше писав Главред:

  • Погода на вихідні очікується суха та без опадів. Погодні умови визначатимуться антициклоном Cornelieke, що циркулює в країні. Температура повітря прогріється до 33 градусів тепла, а в суботу та неділю – 9 і 10 липня – слід очікувати посилення літньої спеки.
  • Кліматолог Віра Балабух прогнозує, що друга половина липня буде найспекотнішою. Досить високі температури будуть і вночі. Це так звані тропічні ночі.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти