Літня спека і жодних дощів: синоптики прогнозують за +30 на вихідні

8 липня 2021, 16:36
У суботу та неділю спека в Україні посилиться.

погода, спека, собака
В Україні, як і раніше, буде спекотно / Фото pixaby

Погода в Україні на вихідні очікується суха і без опадів. Погодні умови визначатимуться антициклоном Cornelieke, що циркулює країною. Температура повітря прогріється до 33 градусів тепла, а в суботу та неділю – 9 і 10 липня – слід очікувати посилення літньої спеки.

У пресслужбі Українського гідрометцентру повідомляли, що найближчими днями дощів на території країни бути не повинно. Вже 9 і 10 липня спека посилиться. Вітер будет слабким.

"Як бачимо, над східною і південно-східною частинами Європи наразі практично відсутня хмарність, тобто переважає ясна погода і звичайно ж, з високими температурами в приземному шарі атмосфери і незначною швидкістю вітру", - уточнили синоптики.читайте такожВдарить+40: синоптик розповів, коли в Україні будуть найспекотніші дні

Вдень в середньому очікується від +28 до +33 градусів, вночі буде прохолодніше – від +15 до + 20 градусів. У Карпатах очікується +22 – +27 градусів вдень, а також 10-15 градусів тепла вночі.

Погода в Україні

  • У п'ятницю, 8 липня, погода в Україні практично у всіх регіонах сонячна і спекотна. У Києві - до 31 градуса тепла, дощі повинні пройти тільки у Криму та Одеській області.
  • Синоптики попереджали, що вже цього тижня Україну залишать дощі і запанує спека. В середньому очікується близько 29 градусів тепла, проте на вихідних буде від +31 до +33 градусів. У понеділок, 12 липня, повернуться грози, проте через три дні знову стане спекотно.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти