Прогноз погоди на серпень: українців буде "колошматити" вітрами та ураганами

2 серпня 2024, 14:36
5309
Нестерпна спека залишилася позаду, температури повітря в серпні будуть комфортнішими, проте грози в першій половині місяця будуть неабиякими.
Астролог Влад Росс розповів, якою буде погода в серпні
Прогноз погоди в Україні на серпень – астролог Влад Росс розповів, коли відступить спека / Колаж: Главред, фото: УНІАН, pixabay.com

Пекельна спека, від якої Україна знемагала в липні і в період якої було побито не один температурний рекорд, залишилася в минулому. У серпні теж будуть спекотні дні, але вже без захмарних температур +35-40 градусів.

"Стеля" в останній місяць літа становитиме +32-33 градуси.

Тож у серпні точно буде легше. Та й спекотні дні стане переносити набагато простіше, оскільки цього місяця буде набагато менше відключень світла в Україні, отже, зможуть працювати кондиціонери, а це означає, що буде більше можливостей розслабитися і не мучитися від спеки. І тепер у спеку можна буде з'їсти приємне холодне морозиво з працюючого холодильника, а не наполовину розтале з холодильника, що тече.

Виснажлива спека в липні була пов'язана з тим, що Марс зближувався з Юпітером, а обидві планети дуже "гарячі". У серпні ці планети почнуть розходитися. Їхнє точне з'єднання буде 14 серпня, а після цієї дати прийде прохолода.

У другій половині місяця Марс буде в жорсткому квадраті до "холодної" планети Сатурн, і в Україну прийде похолодання.

Тож після 14 серпня відчуються перші нотки полегшення, і денні температури в другій половині місяця будуть не вищими за +25 градусів. У якісь моменти навіть здаватиметься, що це початок осені, проте це не так, оскільки наприкінці серпня потеплішає знову.

Тож серпень не буде нестерпно гарячим – буде спекотно, але терпимо, а друга його половина однозначно буде прохолоднішою і комфортнішою.

Що стосується опадів, то в першій половині серпня на Україну чекають грози і сильні пориви вітру. Можливі навіть жорсткі ситуації через погодні умови. Це пов'язано з аспектом Урана і Плутона.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

У цей період природа буде колошматити Україну вітрами та ураганами. Дерева падатимуть, їх буде просто зносити, тому слід бути обережнішими.

А от у другій половині серпня вимальовується більш милостива картина: опадів буде менше, стане прохолодніше. Одним словом, із середини місяця і до вересня буде спокійно і сухо.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Те саме стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям тощо. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди справджуються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти