Якою буде погода в Україні 21 лютого

21 лютого 2021, 11:38оновлено 21 лютого 2021, 12:30
Згідно з прогнозами синоптиків, найлютіша і сніжна українська зима за останні роки потроху й акуратно починає відступати - напередодні весни.
Погода, хмарність
Якою буде погода в Україні 21 лютого / УНІАН

У неділю, 21 лютого 2021 року, в Україні прогнозують переважно теплу погоду з переважно мінливою хмарністю. Як свідчить прогноз Українського гідрометцентру, лише в північних і східних областях країни очікується випадання незначної кількості снігу.

Прогноз погоди Україна

21 лютого у Чернігівській, Сумській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській, Луганській та Донецькій областях синоптики прогнозують незначний сніг. Температура в цих областях в денний час буде коливатися від -1 до +4 градусів за шкалою Цельсія. Вночі термометри покажуть від -2 до -9.

На решті території вдень очікується від +1 до +5 градусів, лише в Закарпатській області прогнозують від +6 до + 8 градусів. Вночі на заході можливі морози до -6...-8 градусів, в інших областях вночі температура коливатиметься від 0 до -5 градусів.

Прогноз погоди в Києві

У столиці сьогодні синоптики прогнозують мінливу хмарність. Температура повітря вдень у Києві коливатиметься від +1 до + 3 градусів, а вночі стовпчики термометрів опустяться до -2 градусів. Опадів у столиці України синоптики не прогнозують.

читайте такожСиноптики змінили прогноз погоди і назвали нову дату потепління

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Народний синоптик Леонід Горбань спрогнозував, якою буде погода в Україні березні 2021 року.
  • За його словами, перший місяць весни в Україні буде зі снігом,
  • Синоптик стверджує, що сніг йтиме до початку квітня. Крім того, в Україні очікуються температурні гойдалки до Великодня, яка відзначається цього року 2 травня.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти