Морози до -15: синоптики повідомили про серйозне похолодання

4 січня 2021, 16:39
В Україну прийдуть морози.
Морози до -15: синоптики повідомили про серйозне похолодання
Погода у січні в Україні погіршиться / pixabay

Погода в Україні на Різдво буде холодною. За прогнозом синоптиків в країну прийде різке похолодання. Вночі очікується до мінус 10-15 градусів морозу.

За прогнозом начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Владислава Білика, в останній декаді січня можливе зниження температури навіть до -22 градусів.

"На Різдво погода погіршиться, з 9-10 січня буде вторгнення холодного повітря, затримається орієнтовно на тиждень. Вночі температура опускатиметься до 10-15° морозу", - розповів синоптик, пише ТСН.

На заході перша декада місяця буде теплою з +1 + 5 і близько нуля вночі. Далі і до кінця місяця вдень температура буде балансувати на нулі, вночі до -6. Наступний тиждень буде багатий опадами - дощ, мокрий сніг. Далі очікується сніг, але інтенсивність опадів знизиться.

Для сходу січень місяць буде більш холодним. Наступного тижня мінус незначний, а далі морози посиляться і триматимуться до кінця місяця - вдень -2... -5, вночі - до -9... -11 морозу. Сніг буде йти майже кожен день.

читайте такожСиноптики дали прогноз погоди на січень

На півдні країни традиційно тепліше. До кінця січня похолодає, але не сильно - вдень 0... + 4, вночі близько нуля.

У Києві мінусова температура прийде вже наступного тижня. І в цілому весь місяць буде з -1... -5 вдень і до -9 градусів вночі. Сніг, мокрий сніг і дощ будуть частими гостями столиці.

Погода в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти