Якою буде погода на Трійцю: синоптик уточнив прогноз

15 червня 2021, 09:22оновлено 15 червня 2021, 09:52
Сильної спеки чекати не варто, але буде менше хмар і припиняться опади.
трійця
Погода на Трійцю в Україні порадує сонцем і теплом / УНІАН

Весь тиждень погода в Україні буде дощовою, але ближче до вихідних відбудуться кардинальні зміни. Синоптик прогнозує різке припинення опадів на Трійцю 2021, яка цього року відзначається 20 червня.

Як спрогнозував провідний синоптик Українського гідрометцентру Роман Мурмило, інтенсивність дощів 18 червня буде вже меншою, десь їх взагалі не буде. А 19 червня опади припиняться на всій території України, передає Obozrevatel.

"На скільки припиняться (дощі, - ред.), поки невідомо, але на Трійцю опадів не очікується, встановиться спокійна погода", - сказав він.

Мурмило додав, що різкого потепління не буде.

"Просто до цього часу циклон зникне, але температурний фон буде практично тим самим. За рахунок того, що буде менше хмарності, можна очікувати +27... +28 градусів. Істотного припливу теплої повітряної маси не очікується, але буде менше хмар", – пояснив синоптик.

Погода в Україні -про що раніше писав Главред:

Народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на липень 2021. За його словами, місяць буде спекотним. Стовпчики термометрів піднімуться вище +30 градусів.

Кліматолог Вазіра Мартазінова заявила, що погода в Україні в липні не битиме рекорди. Хоч липень і не буде багатим на дощі, аномальної спеки чекати не варто. За її прогнозами, опадів у другому місяці літа буде дуже мало. Можна сказати, що місяць буде посушливим.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти