Кліматолог дала детальний прогноз погоди на липень

14 червня 2021, 23:41
На початку липня температура буде доходити до + 30 градусів.
Погода
Якою буде погода в липні / pixabay

Погода в Україні в липні не буде бити рекорди. За словами кліматолога Вазіри Мартазінової хоч і липень не буде багатим на дощі, аномальної спеки чекати не варто.

За її прогнозами, опадів у другому місяці літа буде дуже мало і можна сказати, що місяць буде посушливим.

На початку липня температура буде доходити до + 28 ... +30 градусів. Потім ближче до 20 липня буде незначне короткочасне похолодання.

До кінця липня можливі незначні опади і температура близько + 25 ... +28 градусів. Решта днів повинні бути сухими і теплими, до +30 градусів.

"Початок місяця буде дощовим, з 4 по 8 липня – аномальна спека, 11-12 липня – дощі і бурі, 16-17 липня – дощі, з 18 по 28 липня – спека, 25 – гроза і буря, 30 липня – дощі", - озвучив такий прогноз народний синоптик Леонід Горбань.

Кліматолог дала детальний прогноз погоди на липень

читайте такожУкраїну чекає аномально холодна зима-кліматолог

Погода в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

2021 рік входить до п'ятірки рекордних років на земній кулі з точки зору зростання температурного режиму, повідомив директор Гідрометцентру України Микола Кульбіда. Рекордна спека може бути як на півдні, так і на сході і навіть на заході України, попередив він.

На початку червня температурний фон на 4-6 градуси нижче норми і більше відповідає кінця квітня, повідомив синоптик Віталій Постригань. Він розповів про чергування хвиль тепла і холоду на тлі періодичних дощів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти