Фронтальні зливи, грози та град: синоптик попередила, де в Україні буде негода й похолодання

12 червня 2021, 23:03
Погода в Україні завтра на частині території очікується дуже несприятлива, спрогнозувала Діденко.
Західній частині України 13 червня 2021 року загрожує негода, поділилася Діденко
Заходу України 13 червня загрожує негода, поділилася експерт / flickr.com/robert-hell

Синоптик Наталка Діденко повідомила, що у неділю, 13 червня, погода в Україні зміниться на частині території через атмосферний фронт, який прийде із Заходу.

Найближчої ночі у західних областях очікуються фронтальні зливи та грози. Особливої обережності варто дотримуватися у Карпатах, поділилася експерт прогнозом у своєму каналі в Telegram.

За її прогнозом, під час гроз можливий шквальний вітер та град.

Діденко попередила, що через атмосферний фронт температура повітря знизиться у західних та північних регіонах, а також на Вінниччині. Синоптик зазначила, що вдень на цих територіях прогнозується +17...+20 градусів.

"...Лише у східних областях у неділю переважатиме суха погода, хіба трохи зачепить Харківщину (там можливі опади – Ред.)...", – підкреслила експерт.

читайте такожВід спеки до заморозків: кліматолог попередила про небезпечну погодуРаніше Укргідрометцентр склав прогноз погоди для України на 12 червня. Експерти поділилися, що невеликі опади прогнозуються на заході та півночі країни, а на сході очікуються грози.

Суха погода спрогнозована у Київській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях і в захопленому Росією Криму.

На більшій частині держави максимальна нічна температура очікувалася близько +15, а денна – близько +25. За відомостями Гідрометцентру, у ніч на 13 червня в Україні максиму буде близько +15.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти