До -13: синоптик попередила про тріскучий мороз в Україні в березні

27 лютого 2021, 14:07оновлено 27 лютого 2021, 15:09
У перші дні весни частині нашої країни загрожує сильний мороз, поділилася експерт.
Східним регіонам України на початку березня загрожує до -13
Східним областям України на початку березня загрожує до -13 / УНІАН

Синоптик Українського гідрометцентру Наталія Голеня повідомила, що погода в Україні в перші дні березня поточного року у низці областей буде дуже холодна.

У східних регіонах нашої країни з 4 березня денна температура може знизитися до -5 градусів, а нічна – до -11...-13, публікує відомості експерта gazeta.ua.

За даними синоптика, погода в Україні в березні 2021 року на півночі країни також очікується морозна – з 4 числа мінімальна денна температура становитиме -4, а нічна – 10 градусів морозу.

Голеня додала, що в північних та східних областях морози будуть до кінця місяця.

"У західних областях весна почнеться з тепла й дощів. Температура знизиться до -7...-5 ...вночі, а вдень – від +1 до +3 градусів... У південних областях температура знизиться до -4 градусів вночі, вдень – від +1 до + 3... до кінця березня на заході та півдні країни потеплішає від +8 до +10...", – сказала вона.

  • Раніше прогноз погоди для України на березень 2021 року склав народний синоптик Леонід Горбань. Експерт говорив, що 1 та 2 березня в нашій країні очікується близько нуля, а 3-7 числа температура може знизитися до 7 градусів морозу.
  • В Українському гідрометцентрі повідомляли, що 1 березня вночі найхолодніше буде у східних областях – Донецькій, Луганській, Харківській, і у північних – Сумській та Чернігівській – від -1 до -3 градусів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти