StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Росомахи" підтримав українців і назвав Путіна придурком

5 січня 2024, 20:27
570
Відомий голлівудський актор Лієв Шрайбер (зірка фільму "Росомаха") побував на криголамі України, де заговорив українською і епічно послав Путіна.
Шрайбер, Путін
Лієв Шрайбер відвідав українських моряків і вчених на криголамі "Ноосфера" ​​​​/ колаж Главред, фото Facebook і скріншот

Відомий голлівудський актор Лієв Шрайбер побував на українському криголамі "Ноосфера", який знаходиться зараз в районі Антарктики. Про це йдеться в повідомленні "Національного антарктичного наукового центру" в Facebook.

Шрайбер, який є послом української благодійної платформи United24, зв'язався з судном і після отриманого від капітана Олександра Гришка дозволу піднявся на борт.

"Звичайно, головною темою короткого спілкування стала повномасштабна війна в Україні і можливість нашої держави навіть в таких умовах розвивати науку і антарктичні дослідження", — розповіли українські вчені.

відео дня

Потім Шрайбер спеціально для екіпажу залишив українською мовою записку, в якій висловив своє захоплення українцями і Україною. Крім того, жорстко висловився на адресу диктатора Путіна.

"Капітану Гришко і екіпажу "ноосфери" дякую за гостинність, але більше за те, що Ви так гордо підняли прапор і нагадали світу, наскільки ми сильні разом. Путін - придурок!",- написав артист.

678

Нагадаємо, раніше, у квітні 2022 року, Лев Шрайбер приїжджав до Перемишля, на україно-польський кордон, щоб допомагати українським біженцям.

У Перемишлі Лев Шрайбер допомагав на кухні - різав продукти і готував борщ для тих українців, хто потребує гарячої їжі та підтримки. Артист навіть заробив робочі мозолі, які його колеги по волонтерству назвали справжнім "бойовим хрещенням" для кожного кухаря.

Пізніше Шрайбер виступив на Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

У своїй промові він згадав війну в Україні, яка, на думку артиста, не повинна сходити з перших шпальт іменитих ЗМІ - Європа і Америка не повинні забувати про трагедію цілого народу, яка відбувається у них під носом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти