StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка фільмів Marvel і "Стар Треку" помер від важкої хвороби

27 лютого 2024, 03:00
Відомий канадський актор Кеннет Мітчелл, який грав у фільмі "Капітан Марвел", пішов з життя через важку хворобу.
Кеннет Мітчелл
Помер канадський актор Кеннет Мітчелл / колаж Главред, фото Instagram

Помер відомий канадський актор Кеннет Мітчелл, який прославився ролями в супергеройському бойовику "Капітан Марвел" і серіалі "Зоряний шлях: Діскавері". Скорботну новину повідомила сім'я артиста на його офіційній сторінці в Instagram.

Як ідеться в тексті, Кеннет Мітчелл пішов із життя 24 лютого у віці 49 років.

"З важким серцем ми повідомляємо про смерть Кеннета Мітчелла, коханого батька, чоловіка, брата, дядька, сина і дорогого друга", - повідомляють вбиті горем родичі.

відео дня

У лютому 2020 року Мітчелл дізнався, що в нього діагностовано бічний аміотрофічний склероз (БАС) - також відомий як хвороба Лу Геріга. З жовтня 2019 року йому довелося використовувати інвалідне крісло з електроприводом.

Хто такий Кеннет Мітчелл?

Канадський актор, відомий за роллю Еріка Гріна в телесеріалі CBS "Єрихон" (2006-2008) і за ролями різних персонажів в серіалі "Зоряний шлях: Діскавері" (2017-2021). У кіно він знявся в ролі Ральфа Кокса в спортивному байопіку "Диво" (2004) і в ролі Джозефа Денверса у фільмі" Капітан Марвел "(2019), повідомляє"Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше помер актор і сатирик з "Джентльмен-шоу" Євген Хаїт. Смерть талановитого артиста стала шоком для його близьких, які й не підозрювали про його проблеми зі здоров'ям.

Також у США скоїв самогубство зірка серіалів, американський актор Алек Массер. Бездиханне тіло артиста виявила в їхньому будинку в Дель-Маре, Каліфорнія, його наречена Пейдж Пресс.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти