StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Андрій Макаревич, що живе в Ізраїлі, вперше вийшов на зв'язок

8 жовтня 2023, 14:24
Після нападу бойовиків ХАМАС лідер Машини часу довго зберігав мовчання, чим не на жарт налякав шанувальників.
Андрій Макаревич, Ейнат Кляйн, Ейтан Макаревич
Напад ХАМАС на Ізраїль - що сталося з Андрієм Макаревичем / колаж: Главред, фото: facebook.com/makarevichav

Російський музикант, письменник, художник, лідер гурту Машина часу та іноземний агент Андрій Макаревич перебрався до Ізраїлю незадовго до початку повномасштабної війни в Україні. Там він осів разом з молодою дружиною, гідом, фотографом та бізнесвумен Ейнат Кляйн. В Ізраїлі з'явилася на світ його четверта дитина - син Ейтан.

У трагічний для Ізраїлю день музикант опинився в Європі - разом з гуртом він завершував тур по Німеччині. Зазвичай Макаревич ділиться знімками з виступів і враженнями, проте трагедія на ізраїльській землі змусила артиста думати лише про перемогу.

"У зв'язку з останніми подіями ніякого бажання немає хвалитися успішними концертами, а також обговорювати безглузді висловлювання, які російська жовтуха приписує мені. ... Бажаю удачі нашим бійцям і лічу години та дні до нашої перемоги. Будь ласка, будьте живі", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

відео дня

Що ж стосується Кляйн і півторарічного сина Макаревича, вони на даний момент також знаходяться за межами Ізраїлю. Згідно з її сторінками в соціальних мережах, Ейнат разом з сином зараз подорожує по Бутану.

На своїй сторінці в Instagram жінка опублікувала фотографію прапора Ізраїлю з лаконічним підписом: "Переможе, без сумнівів, світло".

Раніше визнаний іноземним агентом комік Максим Галкін, який разом з Аллою Пугачовою і дітьми живе в Ізраїлі, розповів, як переживає атаку терористів ХАМАС на Ізраїль.

Також шанувальники стурбовані долею американського співака і музиканта Бруно Марса: артист повинен був давати концерт в Тель-Авіві, але виступ скасували, а сам Марс не виходить на зв'язок.

Інші новини про Андрія Макаревича:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти