StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Бруно Марс не виходить на зв'язок в обстріляному Тель-Авіві

7 жовтня 2023, 19:19
У артиста повинен був відбутися другий концерт, але артист несподівано зник з радарів.
1696695418-8507.jpg
Бруно Марс не виходить на зв'язок з шанувальниками / Колаж Главред, фото Instagram / bruno

Американський співак Бруно Марс, який повинен був виступити з концертом в Тель-Авіві, різко перестав виходити на зв'язок.

Як відомо, шквал з більш ніж 2200 ракет ХАМАС обрушився на Ізраїль рано вранці в суботу, включаючи Тель-Авів, де Бруно Марс повинен був виступити в парку Ха-Яркон вдруге на цьому тижні, відразу після аншлагового концерту в середу ввечері, присвяченого першому візиту співака в країну, пише видання Los Angeles.

Марс зупинився в розкішному готелі в районі Тель-Авіва. Місто, в якому проживає майже 500 000 жителів, є галасливим епіцентром ресторанів, кафе, ринків, культурних та музичних закладів і знаходиться в декількох хвилинах їзди від Міжнародного аеропорту Ізраїлю, який, як повідомляється, закритий через військові дії.

відео дня
Бруно Марс перестав відповідати своїм шанувальникам
Бруно Марс перестав відповідати своїм шанувальникам / скріншот сторінки Бруно Марс в Instagram

Крім того, Марс не реагує на заклики своїх шанувальників підтримати Ізраїль. "Ти повинен стояти з нами. Ти тут, на нашій Святій Землі. У тебе є сила показати все, що відбувається своїм фанатам. Говори", - пишуть шанувальники артисту. Однак той мовчить і не виходить з ними на зв'язок.

Нагадаємо, раніше російський співак Сергій Савін, який в 2011 році здобув перемогу на музичному шоу Примадонни"Проект а", заявив, що під час участі в конкурсі отримував від Пугачової знаки уваги, як чоловік, мовляв шлюб Алли Борисівни з Галкіним - просто піар. Їй було дуже самотньо і вона обрала співака своїм фаворитом.

Раніше, на зло хейтерам, Галкін показав улюблену Пугачову в розкішному образі. Разом пара спостерігала, як їхні діти граються з молодшою дочкою Крістіни Орбакайте.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти