StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Животик очевидний": Лободу вітають з вагітністю

8 січня 2023, 21:41оновлено 9 січня 2023, 14:41
Співачка Світлана Лобода з'явилася в наряді, який мало що приховує.
Світлана Лобода
Світлана Лобода / скріншот

Українська співачка Світлана Лобода, яка стала на бік України в її стійкому опорі російській агресії, поділилася свіжим фото.

На ньому вона позує фактично голою, перев'язана червоними стрічками, як новорічний подарунок. Уважні фоловери зірки встигли розгледіти вагітний живіт співачки.

'Животик очевидний': Лободу вітають з вагітністю

Сама Світлана Лобода ніяк не прокоментувала фото, обмежившись лише емодзі у вигляді червоного сердечка. Втім, стверджувати, що зірка насправді вагітна на сто відсотків не можна, адже таке вбрання цілком може створювати неправильну ілюзію.

відео дня

'Животик очевидний': Лободу вітають з вагітністю

"Животик очевидний", Розпакування буде?", "Смішніше нічого не бачив", - стали вправлятися шанувальники співачки під фото.

Що ж, всім зацікавленим залишається тільки чекати офіційної інформації від зірки.

Нагадаємо, раніше артистка Світлана Лобода підвести підсумки власного року. Співачка, яка стала на бік України в жорстокій війні проти Росії показала, яку суму вона перевела на потрібні українській армії.

У своєму пості-привітанні Лобода написала, що 2022 рік був випробуванням для всіх нас. "Але ми-українці. Україна-наша земля, найкраща для кожного! Українці стали єдиними, як ніколи. По всьому світу я бачила, як допомагають і підтримують один одного українці. За цей рік я відвідала 9 країн з благодійними концертами, на які прийшло понад 20 000 осіб", - пише Лобода.

Ще раніше стало відомо про те, що концерти української Світлани Лободи в Литві таки скасували. Перший концерт мав відбутися в середу в Шяуляї, потім у Паневежисі та Клайпеді, але концерти в цих містах також були скасовані.

Організатори пропонують купили квитки обміняти їх на концерт Андріаса Мамонтова "інший світ. Різдво " в грудні в Шяуляї або на той же концерт Лободи у Вільнюсі, в концертному залі Compensa 5 грудня.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти