StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жерар Піке публічно принизив Шакіру своїми міркуваннями про щастя

22 березня 2023, 13:58
Невірний футболіст натякнув, що вибачатися за свої численні зради перед Шакірою не планує, а її почуття йому байдужі.
Шакіра, Жерар Піке
Жерар Піке розповів, що шалено щасливий без Шакіри / instagram.com/shakira, instagram.com/3gerardpique

Іспанський футболіст Жерар Піке перестав приховувати своє ставлення до розставання з колумбійською співачкою Шакірою, з якою він був у відносинах 11 років і навіть завів двох дітей. І якщо артистка абсолютно очевидно страждає через зради екс-коханого та розрив сім'ї, спортсмен не мучиться докорами сумління, та з азартом поринув у нове життя з новою пасією.

Між тим, в інтерв'ю для іспанської газети El Pais, яке цитує Daily Mail, Піке не упустив можливість ткнути колишню дружину носом у своє щастя. Футболіст зазначив, що його життя після відходу Шакіри круто змінилося, і він ніколи не був більш щасливий, ніж зараз.

"Я дуже щасливий. У моєму житті відбулися зміни, і я знаю, як зберегти своє щастя. Кожен приймає рішення, які вважає найкращими. Я роблю речі певним чином, намагаюся робити це найкращим чином. Я в порядку, щасливий", - розповідає спортсмен.

Хейт, який виходить від шанувальників Шакіри після його зради, футболіст ігнорує. Більш того, Піке натякнув, що ні каяття, ні публічних вибачень перед дружиною ніхто не дочекається. Він переконаний, що все робив правильно: "Я робив те, що хотів. Перед смертю я озирнуся назад і сподіваюся, що зроблю все, що хотів. Я хочу бути вірним собі. Я не збираюся витрачати гроші на відбілювання свого іміджу. Люди, про яких я хвилююся і яких люблю, знають мене. А решта мене не хвилює. Я спрямовую свою енергію на те, щоб бути зі своїми людьми і давати їм те, що маю".

Раніше в ЗМІ з'явилася нова версія причини, по якій розлучилися Ханде Ерчел і Керем Бюрсін - у всьому звинувачують розлучницю Демет Оздемір, нову партнерку "Серкана Болата".

Також стало відомо, що 36-річна американська акторка, співачка і світська левиця Ліндсі Лохан чекає первістка від чоловіка, арабського фінансиста Бадера Шаммаса.

Інші новини про розлучення Шакіри і Піке:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти