StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дружина Налчаджиоглу вперше відреагувала на його вечірки в компанії красунь

10 грудня 2023, 13:10оновлено 19 січня, 17:32
22186
Лілія Реус "перервала" терпляче мовчання про те, що відбувається в її сімейному житті.
Мурат Налчаджіоглу, Лілія Реус
Дружина Налчаджиоглу відреагувала на висловлювання про "курок", які оточують її чоловіка, та можливе примирення / колаж: Главред, фото: instagram.com/muratnalca, instagram.com/__l_i_l_i_a___

У жовтні, після 4 місяців офіційного шлюбу, з'явилися чутки про розставання турецького бізнесмена і першого чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджіиоглу і української візажистки Лілії Реус. Першим "дзвіночком" для пліток стало видалення Лілією усіх спогадів про чоловіка в соціальних мережах. Потім жінка виїхала з України, щоб випадково не зіткнутися з Муратом.

На відміну від другої дружини, яка, схоже, прийняла тверде рішення мовчати про те, що відбувається в їхньому шлюбі, Налчаджиоглу намагався натякнути, що розставання відбулося не через невірність одного з партнерів.

Втім, незважаючи на те, що офіційної заяви про розлучення не було, бізнесмен не відмовляє собі в задоволенні похвалитися в соцмережах знімками в компанії розкішних жінок. Багато хто впевнений, що таким чином Мурат намагається привернути увагу Лілії, і у нього це, до речі, вийшло.

відео дня

Раніше візажистка ніяк не коментувала і не реагувала на коментарі інших про кризу в її шлюбі з Налчаджиоглу. Однак під своїм свіжим фото в Instagram вона поставила сердечко коментарю: "Ліля, ви неймовірно красива жінка. Ваш колишній може оточувати себе курками ,але ваша врода особлива. Тому, як кажуть, дівчинко вперед. Ви достойні справжнього чоловіка!!!! А все решта відкиньте, це тільки купа в мішку непотрібна".

Лілія Реус
Дружина Налчаджиоглу відреагувала на висловлювання про "курок", які оточують її чоловіка, та можливе примирення / instagram.com/__l_i_l_i_a___

Між тим жінка, схоже, не виключає можливість возз'єднання з чоловіком - лайк також отримав коментар: "Ви така красуня!!! І ми всі чекаємо вашого возз'єднання з Муратом".

Лілія Реус
Дружина Налчаджиоглу відреагувала на висловлювання про "курок", які оточують її чоловіка, та можливе примирення / instagram.com/__l_i_l_i_a___

Раніше стало відомо, що чоловік онкохворої Шеннен Доерті зраджував їй протягом двох років. Про це сама акторка дізналася перед операцією з видалення пухлини з мозку.

Також популярний український блогер Олександр Волошин зізнався, чи розлучився офіційно зі співачкою Анною Трінчер. Пара несподівано оголосила про розставання через рік сімейного життя.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти