StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чоловік онкохворої Шеннен Доерті зрадив їй перед операцією з видалення пухлини

7 грудня 2023, 12:05
505
Актриса розповіла про найскладніший період свого життя.
Шеннен Доерті
Шеннен Доерті бореться з раком вже багато років / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Американська актриса, зірка серіалів "Беверлі-Хіллз, 90210" і "Зачаровані", Шеннен Доерті розповіла про те, як збіглися два найважчих моменти в її житті.

Як написало видання People, виступаючи у вівторок у випуску свого нового подкасту "Давайте пояснимо з Шеннен Доерті", 52-річна актриса поділилася, як вона пішла на операцію з видалення пухлини головного мозку після того, як дізналася, що її 11-річний шлюб з її третім чоловіком Куртом Ісварієнко "фактично завершився".

"Я пішла на цю операцію рано вранці і прийшла після того, як дізналася, що мій шлюб по суті розпався, що у мого чоловіка був роман протягом двох років", - сказала вона. "Він хотів піти на операцію, а я не могла піти на операцію разом з ним. Я відчувала себе такою зрадженою", - поділилася вона.

відео дня

"Зрештою, я відчула себе неймовірно нелюбою від людини, з якою я була протягом 14 років, людиною, яку я любила всім серцем", — продовжила Доерті, додавши, що під час операції її підтримували мама, брат і кращі друзі.

Зірка, яка лікувалася від раку протягом останніх восьми років, перенесла операцію і опромінення головного мозку в медичному центрі "Сідарс-Синай" в січні, в тому ж місяці, коли вона і Ісварієнко розлучилися. У заяві про розлучення пара посилалася на "непримиренні розбіжності".

Нагадаємо, раніше Шеннен повідомила, що метастази почали розповзатися і по її кістках. Проте вона не планує здаватися - зараз вона проходить лікування, яке дозволяє їй відчувати себе краще, і має позитивну динаміку.

Раніше ЗМІ повідомили, що британська співачка Адель таємно вийшла заміж вдруге. Артистка стала на публіці називати свого бойфренда, спортивного агента Річа Пола, своїм чоловіком.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти