StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дружина Кіркорова прокляла Наташу Корольову: путініст зробив несподіване зізнання

6 березня 2023, 22:11
Кіркоров згадав випадок зі свого життя, коли тягав зрадницю Наташу Корольову.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров / соцмережі

Путініст і скандаліст, матерщинник, російський співак Філіп Кіркоров зробив цікаву заяву щодо української співачки-зрадниці Наташі Корольової.

Як пише Газета.РП, в ефірі одного з російських шоу Кіркоров згадав, як дозволив собі "вільність" щодо дружини офіцера-стрингоносця Тарзана, Наташі Корольової.

Приводом для подібних висловлювань тало виступ конкурсанта в костюмі Скунса на шоу "Маска", де герой повинні відгадати учасника, захованого в костюмі. Кіркоров припустив, що під маскою учасника ховається саме Наташа Корольова, тому він вирішив задати наводить питання, щоб підтвердити або спростувати свою теорію.

"Скажіть, будь ласка, в далекому 1994 році в одному з великих концертів не в Росії ми з вами дозволили собі якусь вільність на сцені. Після чого я отримав такий наганяй вдома, а вас просто прокляли на довгий час", — згадав Кіркоров.

Пізніше він додав, що всього лише виніс виконавицю на сцену на плечах, проте обидві знаменитості на той момент перебували у відносинах з іншими людьми.

Нагадаємо, раніше в Мережі з'явилося відео з виступу скандального співака. На опублікованих кадрах він постав у дивному вигляді-в шкіряних трусах і весь в татуюваннях. Відео викликало бурхливу реакцію в мережі.

"Як безглуздо рухається, немає хореографа?", "Коли мама дала сотку, щоб виступив для бабусі"," коли заснув і тебе помалювали фломастерами"," Кому треба опудало на город", " невиразно співає. Зуби випали? Шепелявить", Таким убогим він ще не був. Все попереду. Чекаємо Долину і Дюжева", - писали в коментарях під відео.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти