StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дружина 64-річного Тігіпка показала зворушливе селфі з тритижневою донькою

24 червня 2024, 18:07
306
Дівчинка вже може похвалитися неабиякою зовнішністю.
Алла Зиневич
Алла Зіневич показала доньку від Сергія Тігіпка / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_zinevych_tigipko

У перший день літа 39-річна модель, блогерка і бізнесвумен Алла Зіневич вчетверте стала мамою. Вона подарувала своєму чоловікові, бізнесмену і політику Сергію Тігіпку, восьму дитину.

У пари з'явилася дівчинка, яку назвали Юліанною. Раніше Зіневич і Тігіпко стали батьками для трьох синів, однак у підприємця є ще четверо дітей від попередніх стосунків.

Зараз дружина Тігіпка насолоджується материнством у всій його повноті. І, звичайно ж, не забуває ділитися з шанувальниками милими фото з донькою в Instagram.

відео дня

Так нещодавно Алла Зіневич опублікувала чарівне селфі з Юліанною: маленька дівчинка лежала на грудях матері. І хоча спадкоємиці Зіневич-Тігіпко трохи більше трьох тижнів, вона вже може похизуватися розкішною зачіскою - у малятка темне довге і густе волосся.

Алла Зіневич із донькою
Алла Зіневич показала доньку від Сергія Тігіпка / instagram.com/alla_zinevych_tigipko

Стосунки Алли Зіневич і Сергія Тігіпка

Сергій Тігіпко був вдруге одружений, коли познайомився з Аллою Зіневич. Він жив на дві сім'ї - з Вікторією Лопатецькою політик розлучився, коли Зіневич уже народила від нього трьох синів. Про свої стосунки Зіневич і Тігіпко заявили лише 2021 року - спільним публічним виходом. У лютому 2024 року жінка повідомила, що чекає від чоловіка четверту дитину.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Інна Мірошниченко показала, як сильно змінився прийомний син Марсель за рік. Дивовижні метаморфози малюка вона зібрала у зворушливий відеоролик.

Також українська співачка Настя Каменських розповіла, чи зраджували їй у стосунках, і поділилася філософськими роздумами про те, як загалом ставиться до невірності в парі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти