StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Залізний Арні схвалює: позашлюбний син Шварценеггера показав свою кохану

6 березня 2024, 01:25
5266
Джозеф Баена поділився кадрами з відпочинку в Мексиці.
Джозеф Баена
Джозеф Баена показав свою дівчину Нікі Додаж / колаж: Главред, фото: instagram.com/joebaena

26-річний Джозеф Баена намагається не зловживати впливом іменитого батька - легендарного Арнольда Шварценеггера. Хоч Залізний Арні і не відмовляє ні в чому позашлюбному синові, молодик хоче прокласти свій шлях самостійно. Хоч і не приховує, що багато в чому його надихає батько - Джо займається культуризмом та робить перші кроки в кінокар'єрі.

Крім зовнішньої схожості зі Шварценеггером, Баена має також схожу слабкість, яку його батько не зміг подолати навіть у свої 76 - красиві жінки. Утім, про велелюбність Джо не складають легенди в Голлівуді, його цікавить лише одна дівчина - його подруга.

Обраницю Джозефа звуть Нікі Додаж, вона - бізнесвумен. Пара рідко публікує знімки разом, і намагається не виносити стосунки на публіку. Однак, трапляються і винятки. Нещодавно на сторінці Баени в Instagram з'явилося кілька романтичних кадрів з Нікі з їхньої відпустки в Мексиці.

відео дня

Додаж і Баена разом уже 5 років - з березня 2019 року. Арнольд Шварценеггер знайомий з подругою сина та схвалює його вибір.

Джозеф Баена, Нікі Додаж
Джозеф Баена показав свою дівчину Нікі Додаж / колаж: Главред, фото: instagram.com/joebaena

Хто такий Джозеф Баена?

Джозеф Баена - позашлюбний син американського актора, культуриста і політика Арнольда Шварценеггера. З'явився внаслідок його роману з покоївкою Мілдред Патрісією Баеною, яка працювала в будинку Шварценеггерів 20 років. Джозеф з'явився на світ 1997 року, через кілька днів після того, як на той момент офіційна дружина артиста Марія Шрайвер народила Арні четверту дитину. Про те, що Джозеф Баена - його син, Шварценеггер повідомив дружині та громадськості 2011 року, після того, як залишив посаду губернатора Каліфорнії. Як він зізнався пізніше, хлопчик ріс на його очах, але лише коли Джо виповнилося 7 або 8 років, і він став дедалі більше схожим на біологічного батька, зірка "Термінатора" склав два плюс два. Варто зазначити, що Арнольд Шварценеггер підтримує зв'язок із сином, і після визнання батьківства повністю забезпечує його всім необхідним.

Раніше нова дівчина Бреда Пітта, фітнес-тренерка Інес де Рамон, показала публічно подарунок від актора. Пара разом з листопада 2022 року, але лише нещодавно офіційно підтвердила стосунки.

Також ексчоловік Брітні Спірс Сем Асгарі відреагував на її конфлікт із Джастіном Тімберлейком, якого співачка звинуватила у своїх мемуарах у примусі до аборту, коли вони зустрічалися на початку двохтисячних.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти