StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Замок Пугачової запропонували конфіскувати і пустити туди біженців з Донбасу

22 червня 2022, 13:00оновлено 22 червня 2022, 16:43
Росіяни все ніяк не заспокояться через від'їзд головних російських зірок Галкіна і Пугачової.
Замок Пугачової і Галкіна
Замок Пугачової і Галкіна / Тeleprogramma.pro

У Росії пропонують конфіскувати замок Алли Пугачової і Максима Галкіна, які виступили проти війни Росії в Україні.

Тепер державні російські організації шукають до чого б причепитися, подають заявки в прокуратуру з метою перевірки, і, мабуть, подальшою конфіскацією.

Як повідомляє "Говорить Москва", раніше громадські діячі з АНО " охорона вод і лісів" вказали на ряд порушень, нібито допущених при будівництві особняка, і зажадали його знесення. Організація направила звернення до прокуратури з відповідним проханням.

відео дня

читайте також"Алленька квіточка прекрасна як завжди": Максим Галкін показав свіже фото нестаріючої Пугачової

Якщо в ході перевірки порушення підтвердяться, майно Максима Галкіна потрібно конфіскувати і передати переселенцям з так званих і незаконних "ДНР" і "ЛНР", повідомив перший заступник голови комітету Держдуми з безпеки і протидії корупції Андрій Луговий.

"З морально-етичної точки зору те, що це зрадник, у мене не викликає ніяких сумнівів. Це люди, які не люблять Росію, і не розуміють, що взагалі відбувається. Це такі приживальці, до яких Галкін і відноситься, — живуть там, де пахне грошима. Люди, стурбовані справедливістю, намагаються розібратися: як вони взагалі до цього жили — великі наші артисти, актори, співаки. Можуть з'являтися якісь цікаві деталі, пов'язані з їх життям, з їх багатством. Якщо якісь порушення вбачаються, прокуратура повинна перевірити. Якщо вони себе таким чином ведуть, то зараз закривати очі не треба. Якщо такі порушення є, треба позбавити Галкіна всього того, що він має. З морально-етичної точки зору я б підтримав ідею переселити туди біженців з Донбасу. Нехай радіє там, за межами рф", - мріє російський чиновник.

Нагадаємо, раніше російський музичний критик Сергій Сосєдов, який довго час прожив в Україні, але ігнорує вторгнення РФ в нашу країну заявити, що співачка Алла Пугачова повернеться в РФ, але Максим Галкін може затриматися в Ізраїлі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти