StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Її творчість закінчена": скандальний Сосєдов назвав Пугачову непрацюючою пенсіонеркою

19 червня 2022, 15:41оновлено 19 червня 2022, 17:08
Критик вважає, що кар'єрі Примадонни нібито прийшов кінець.
'Її творчість закінчена': скандальний Сосєдов назвав Пугачову непрацюючою пенсіонеркою
Сосєдов різко висловився про "пенсіонерку" Пугачову / скріншот

Російський музичний критик Сергій Сосєдов, який довго прожив в Україні, але ігнорує вторгнення РФ до нашої країни, заявив, що співачка Алла Пугачова повернеться до РФ, але Максим Галкін може затриматися в Ізраїлі.

За словами Сосєдова, присутність Примадонни в Росії нібито нічого не змінила б - критик просто списав її з рахунків, як і багатьох артистів, які говорять правду про війну в Україні.

"Ви думаєте, якби Алла Борисівна співала патріотичні пісні, вона не могла б виїхати? Їй все одно де бути, вона пенсіонерка - давно не співає, не виступає, її творчість закінчена. Вона могла б залишитися і в Росії, але... щоб змінилося, якби вона була тут, а не в Ізраїлі?! Нічого б не змінилося рішуче. Може бути, вона підтримала Макса, а заодно поїхала на лікування", - вважає Сосєдов.

відео дня

Більш того, він упевнений, що Пугачова повернеться.

"Я в цьому абсолютно переконаний. Не знаю, чи приїде Галкін, але вона точно не залишиться в Ізраїлі. Приїде восени або колись ще", - заявив він.

Слід зазначити, що Сосєдов вже давно "точить зуб" на Пугачову - їх стосунки зіпсувалися ще в 2021 році.

Зазначимо, що російська співачка Алла Пугачова, яка разом з родиною переїхала до Ізраїлю після вторгнення РФ в Україну, вперше висловилася в соцмережі про позицію свого чоловіка Максима Галкіна.

читайте також"Груба помилка в творчому шляху": Сосєдов почав критикувати ПугачовуСпівачка продублювала відео Галкіна, в якому він не побоявся заявити про це відкрито, записав відеозвернення до росЗМІ, які роблять з артиста ворога народу.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти