StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Закругляйся, Серьога": Наташа Королева заявила путіністу Тарзану про розлучення

26 лютого 2023, 18:46
Королева зізналася, що зараз її чоловік путініст Тарзан знаходиться на гастролях, але вони постійно говорять по телефону.
Наташа Корольова
Наташа Корольова і Тарзан / instagram.com/koroleva__star

Співачка Наташа Корольова, яка відмовилася виступити проти війни в Україні і підтримала диктатора Путіна, зважилася на публічне одкровення.

Російська зірка пояснила, що саме відбувається в її шлюбі з Сергієм Глушком.

Не так давно російська балерина Анастасія Волочкова підтвердила в пресі, що одна з найкрасивіших пар російського шоу-бізнесу розлучається. Шанувальники давно підозрювали розлад, оскільки Тарзан протягом багатьох місяців цурається подружжя на людях.

Корольова зізналася, що зараз її чоловік путініст Тарзан знаходиться на гастролях, але вони постійно говорять по телефону. На пліткарів брюнетка не злиться. На це у неї є причина.

"Я йому дзвоню, кажу: "Серьога, ми знову з тобою розлучаємося. Може, ти знову там шалиш? Давай, закругляйся з цією справою, а то Настя тут розповідає". Ми вже звикли жити в постійних чутках і плітках. Що поробиш? Це професія", - раптом віджартувалася Корольова про своє розлучення з Тарзаном, пишуть росЗМІ.

Нагадаємо, раніше мама співачки Наташі Корольової, яка багато років проживає в Майамі, відвідала концерт української співачки Ірини Білик.

Людмила Поривай зустрілася з Білик і співачка висловилася грубо на адресу путініста Сергія Глушка, який яро підтримує терор президента РФ і війну в Україні.

Також повідомлялося, що співачка українського походження Наташа Корольова поділилася черговим безглуздим відео зі свого життя, за що тут же була висміяна. Вона вирішила привітати всіх з Днем сім'ї відеороликом, на якому разом з сином співає, а її чоловік танцює.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти