StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Юрій Горбунов захопив мережу рідкісним фото з сином-крихіткою

15 жовтня 2023, 17:45
Ведучий Юрій Горбунов показав помітно відрослого 2-річного сина від Катерини Осадчої і зізнався, як діти кардинально змінили його життя.
Горбунов, син
Юрій Горбунов показав фото с маленьким сином / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відомий український шоумен і продюсер Юрій Горбунов зізнався, як поява дітей у шлюбі з телеведучою Катею Осадчою кардинально змінила його життя. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram шоумен опублікував рідкісне фото з сином ‒ 2-річним Данилом.

"Вже давно помітив, що фокус моєї уваги з появою дітей почав зміщуватися. Мною завжди керували амбіції, нові виклики і цілі, до яких я прагнув і досягав. Сьогодні я продовжую бути собою, люблю свою роботу і продовжую створювати нові проекти, але всередині мене дещо змінилося!"- зізнався Горбунов.

За словами шоумена, зараз скрізь, куди б його не закидала доля, він завжди згадує про дітей і думає про них. Кожен раз на роботі ведучий хоче скоріше побачитися з синами і дружиною ‒ Катею Осадчою.

відео дня
567

"Де б я не був, на зйомках нового проекту або їду за кермом на благодійний концерт, кожна вільна хвилина мого часу наповнена думкою про дітей. А що вони там роблять? Чи все у них добре? І в цей момент на обличчі з'являється безглузда, але щира посмішка. Ніколи б не подумав, що з появою дітей я стану настільки залежним від них. І після вихідних, проведених з сім'єю, мене переповнює енергія і мотивація на нові звершення!", - зізнався шоумен.

Нагадаємо, раніше українська співачка Камалія розкрила подробиці її розставання з пакистанським мільйонером Мохаммадом Захуром, з яким перебувала у відносинах 20 років.

Також нова обраниця українського шоумена Володимира Остапчука, 22-річна журналістка Катерина Полтавська, спровокувала чутки про свою вагітність від ведучого.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти